7points - rozšíření balkonu

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
INN ... je koupelnový nábytek

INN ... je koupelnový nábytek

vyšlo 30.5.2014

Novou kolekci koupelnového nábytku od Dřevojasu pro letošní rok – řadu INN, si jednoznačně zamilujete. Nekomplikovaná, s dostatkem úložného prostoru, v jemně řešených liniích a v barevném povedení i dle vašeho vkusu…

 
Zálohy a vyúčtování služeb v bytech – jaká je praxe a jaký je správný postup?

Zálohy a vyúčtování služeb v bytech – jaká je praxe a jaký je správný postup?

vyšlo 11.5.2014

K základním povinnostem vlastníka bytové jednotky je finančně přispívat na úhradu nákladů, které jsou spojeny se správou celého domu, v němž se byt nachází i pozemku, na němž bytový dům stojí. Od 1. 1. 2014 jsou práva a povinnosti majitelů bytů upraveny v Novém občanském zákoníku, na vlastníky bytů tak mohou ve vyúčtování záloh čekat určitá „překvapení“.

 
Bazény Desjoyaux nejsou jen tak obyčejné bazény

Bazény Desjoyaux nejsou jen tak obyčejné bazény

vyšlo 30.4.2014

Jestliže jste se rozhodli, že si konečně pořídíte na zahradu svůj vlastní bazén, určitě jste si položili otázku, jaký by měl vlastně být? Nemusíte ztrácet část sháněním informací, porovnáváním jednotlivých bazénů a vyptáváním se známých, co již bazény mají. Ideálním řešením je francouzský bazén, neboli bazén s bezpotrubní filtrací.

 
Antibakteriální sklo v domácnosti - bakterie ani plísně nemají šanci

Antibakteriální sklo v domácnosti - bakterie ani plísně nemají šanci

vyšlo 27.3.2014

Každý, kdo má vysoké hygienické nároky na svou domácnost, jistě ocení možnost použití antibakteriálního skla, které dokáže zničit až 99,9% bakterií a zároveň zabraňuje šíření plísní. Využitelné je však nejen v běžných koupelnách a kuchyních, ale také na místech, která podléhají specifickým hygienickým opatřením, jako jsou nemocnice, laboratoře apod.

 
Vzhůru do bazénu. Seč, Orlík nebo Balaton? Ideální čas na pořízení je právě teď!

Vzhůru do bazénu. Seč, Orlík nebo Balaton? Ideální čas na pořízení je právě teď!

vyšlo 26.3.2014

Léto se nezadržitelně blíží. Jak si s rodinou užít dny plné slunce a odpočinku, když dovolená je tak krátká? Ideálním řešením je dostatečně velký bazén na vlastní zahradě, který umožní relaxovat i plavat podle libosti. Pokud chcete být na léto včas připraveni, měli byste s úvahami o jeho pořízení začít právě teď.

 
Moderní systémy vytápění domácností

Moderní systémy vytápění domácností

vyšlo 23.3.2014

Všichni chceme mít doma teplo a v současné době také většina z nás přemýšlí nad tím, jak ekologicky a zároveň ekonomicky svou domácnost vytápět. Projděme si tedy několik možností, jaké eventuality můžeme při vytápění použít.

 
Skvrny na betonové dlažbě již nemusí představovat problém

Skvrny na betonové dlažbě již nemusí představovat problém

vyšlo 18.3.2014

K realizaci chodníku, parkovací plochy pro auto, či podlahy pro zahradní posezení u bazénu, se skvěle hodí betonová dlažba. Je nejen krásná, ale také odolná. Je však náchylná na nejrůznější látky, po nichž na ní zůstávají skvrny a ty se těžko odstraňují. Dnes však můžete zvolit moderní betonovou dlažbu od CS-BETON, která vyniká výjimečnou ochranou proti znečištění.

 
Bazén Desjoyaux - více než bazén...

Bazén Desjoyaux - více než bazén...

vyšlo 10.3.2014

Když už se většina z nás rozhodne pořídit si na zahradu bazén, chceme, aby něco vydržel, nebyla s ním nekonečná práce a vypadal neustále dobře i po několika desítkách let, a co víc – aby byl co nejdříve postavený a po zahradě nám nejezdily bagry celý měsíc. Přesně taková přání je schopen splnit bazén Desjoyaux z železobetonu, který můžete mít kompletně postavený a zprovozněný už za 14 dní.

 
Ekonomický, estetický a elegantní způsob vytápění konvektory MINIB

Ekonomický, estetický a elegantní způsob vytápění konvektory MINIB

vyšlo 7.3.2014

Společnost MINIB a.s. patři k předním evropským výrobcům konvektorů a v současné době exportuje své výrobky do Asie, Austrálie i Ameriky. Jak vlastně fungují konvektory Minib?

 
Nová generace závěsných ohřívačů vody Tatramat

Nová generace závěsných ohřívačů vody Tatramat

vyšlo 12.2.2014

Tradiční výrobce ohřívačů vody firma Tatramat zahajuje prodej nových závěsných zásobníkových elektrických (EOV) a kombinovaných (OVK/LOVK) ohřívačů vody. Společným rysem nové generace přístrojů je maximální snaha o dosažení lepších technických parametrů, při zachování kompatibility s předchozími modely.

 
Zastřešení bazénu – zbytečnost nebo nutnost?

Zastřešení bazénu – zbytečnost nebo nutnost?

vyšlo 4.2.2014

Každý se těší ze slunečného dne, který může prožít s rodinou a přáteli u bazénu na čerstvém vzduchu. Co když vám ale idylické odpoledne zmaří nevlídné počasí? Nespoléhejte se na předpověď meteorologů a nevzdychejte, když se probudíte do deštivého červencového rána. Přizpůsobte se nevyzpytatelnému letnímu počasí a pořiďte svému bazénu kvalitní zastřešení.

 
Vše o vytápění 7. – výběr radiátoru

Vše o vytápění 7. – výběr radiátoru

vyšlo 29.1.2014

Při výběru nového radiátoru do domu či bytu se mnoho lidí zaměřuje především na design, protože chtějí, aby vkusně doplňoval interiér. Primární funkcí tohoto topného tělesa je však produkce tepla. Dnes naštěstí již existují takové radiátory, v nichž se spojuje obojí. Stačí si jen vybrat správný materiál, tvar a velikost radiátoru.

 
Hydromasážní vany a druhy masážních trysek

Hydromasážní vany a druhy masážních trysek

vyšlo 16.1.2014

O tom, že má hydromasáž blahodárné účinky na lidské tělo, se vědělo již ve druhé polovině 20. století, kdy bylo poprvé umožněno zkombinovat vodní lázeň s masáží. V dnešní době je možné si tento relaxační zážitek dopřávat kdykoliv nás napadne. Stačí si pořídit speciální hydromasážní vanu se systémem masážních trysek, které vás dokonale uvolní.

 
5 způsobů, jak udělat z vaší koupelny relaxační studio

5 způsobů, jak udělat z vaší koupelny relaxační studio

vyšlo 7.1.2014

Zima je v plném proudu a s ní i nepříjemně pochmurné počasí. Cítíte se často unavení, máte špatnou náladu nebo se potýkáte se stresem a ztuhlými svaly? S tím vším vám může pomoci vaše vlastní vana nebo sprcha – stačí jen vědět, jak na to.

 
Jak se zbavit rybenek v domácnosti?

Jak se zbavit rybenek v domácnosti?

vyšlo 5.1.2014

Mezi tvory, s nimiž rozhodně nechceme sdílet společnou domácnost, patří rybenky. Jde o malý, hbitý hmyz kapkovitého tvaru, který nám často dělá společnost v koupelně, na toaletě, ale zabydlet se může i v komoře či spíži. Jak se rybenek navždy zbavit? Máme pro vás pár ověřených triků.

 
Jak fungují a kam se hodí topné koberce?

Jak fungují a kam se hodí topné koberce?

vyšlo 3.1.2014

Také vás neustále trápí studené nohy? Je vám doma zima od podlahy? Tento problém můžete vyřešit instalací podlahového vytápění, nebo mnohem levněji pořízením topného koberce. Jsou úsporné a zároveň velmi efektivní. Jak topné koberce fungují a kde všude je možné je použít si povíme v následujícím článku.

 
Bio krby aneb krby bez komína

Bio krby aneb krby bez komína

vyšlo 23.11.2013

Jestliže si chcete doma vychutnávat kouzlo přírodního ohně a plápolajících plamenů, ale zároveň byste se rádi vyhnuli všem starostem s instalací a provozem klasického krbu nebo kamen, pořiďte si biokrb. Jde o novou generaci krbů, které je možné instalovat, kdekoliv vás napadne. Biokrby nepotřebují totiž dřevo, elektřinu, plyn ani komín – jsou zcela nenáročné.

 
< 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >
Arttec Partner 3

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.