7points - rozšíření balkonu

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Víte, jak se správně saunovat v jednotlivých typech saun?

Víte, jak se správně saunovat v jednotlivých typech saun?

vyšlo 15.11.2013

O tom, že je saunování zdraví prospěšné, není pochyb. Jenomže ne každý ví, jak se saunovat správně, aby to našemu tělu opravdu prospívalo a docílili jsme tak zlepšení fyzické i psychické kondice. V každém typu sauny je tomu totiž trochu jinak. Je tak třeba dodržovat pár zásad, aby se nám při pobytu ve finské sauně, infrasauně či biosauně spíše nepřitížilo.

 
Vytápění domácností pomocí LPG

Vytápění domácností pomocí LPG

vyšlo 3.11.2013

Pokud bydlíte, nebo máte chalupu v místech, kde není možné zavést zemní plyn, bude pro vás výhodným řešením vytápět domácnost pomocí LPG, tedy pomocí zkapalněného plynu. Má vysokou výhřevnost, nízké pořizovací náklady a v porovnání s vytápěním elektřinou tak můžete ušetřit až 20% nákladů na vytápění.

 
Změna dodavatele energií

Změna dodavatele energií

vyšlo 25.10.2013

V dnešní době již nemusíme za dodávky energií platit nehorázné částky. Máme totiž možnost si svobodně vybrat, jaká společnost nám bude elektřinu a plyn dodávat. Tím můžeme ušetřit i tisíce korun ročně, aniž bychom se museli ve spotřebě omezovat. Kdo nabízí nejvýhodnější ceny energií? To zjistíme jednoduše porovnáním cen na online kalkulačce.

 
Akrylát versus litý mramor – jaký materiál zvolit do koupelny?

Akrylát versus litý mramor – jaký materiál zvolit do koupelny?

vyšlo 25.10.2013

Pokud se chystáte ke koupi nové vany, sprchové vaničky, či jiného koupelnového vybavení, nezaměřujte se jen na velikost a design. Důležitým parametrem je také materiál, z něhož je sanita vyrobena. Kromě klasiky, kterou zastupuje smaltovaná ocel, jsou dnes v nabídce také mnohem odolnější materiály, jako třeba akrylát nebo litý mramor.

 
Vanu nebo sprchový kout? Zvolte nízkou vanu ONE

Vanu nebo sprchový kout? Zvolte nízkou vanu ONE

vyšlo 18.10.2013

Vana ONE je první vanou, ve které se můžete opravdu bezpečně a navíc pohodlně vykoupat nebo osprchovat. Nabízí komfortní pohyb jako ve sprše a to díky menší hloubce a prostornému dnu vany, přesto koupající nejsou ošizeni o požitek koupele.

 
Jak často je potřeba ověřovat vodoměr?

Jak často je potřeba ověřovat vodoměr?

vyšlo 18.10.2013

Zákon nařizuje periodické ověřování vodoměrů, což mnozí provozovatelé někdy dosti podceňují. Na ověřovací lhůty je však třeba dávat dobrý pozor, protože domácnosti s neověřeným vodoměrem nemají povinnost platit faktury. Majitelé nájemních domů by si tak ve vlastním zájmu měli tyto lhůty hlídat.

 
Jak nakupovat vybavení koupelen na internetu?

Jak nakupovat vybavení koupelen na internetu?

vyšlo 16.10.2013

Rekonstruujete koupelnu? Potřebujete novou vanu, sprchový kout, umyvadlo nebo jen toužíte po nějakém novém koupelnovém doplňku? Všechny tyto výrobky můžete pohodlně a bez starostí nakoupit na internetu. Musíte si ale vybrat ten správný e-shop. Jak vybírat a na co si dát pozor, abyste nakonec byli opravdu spokojení?

 
Jak vybrat sprchu do moderní koupelny

Jak vybrat sprchu do moderní koupelny

vyšlo 16.10.2013

Sprchování patří mezi každodenní činnosti, které budete ve své nové koupelně vykonávat. Poradíme vám proto, jak si jej co nejvíce zpříjemnit i jak na úsporu vody.

 
Dokonale propracovaný bazén díky dlažbě od nás

Dokonale propracovaný bazén díky dlažbě od nás

vyšlo 16.10.2013

Chcete vytvořit neokoukaný vnitřní nebo venkovní bazén? Hledáte tu pravou dlažbu? M.B.KERAMIKA nabízí bazénový dlažební systém, díky kterému bude váš bazén třešinkou na dortu vašeho domu nebo zahrady. Nechte oslnit sebe i své přátele. Kontaktujte nás!

 
Skleněné obklady nejen do koupelny a kuchyně

Skleněné obklady nejen do koupelny a kuchyně

vyšlo 30.9.2013

Sklo je moderním, elegantním a především také praktickým materiálem, který se skvěle hodí do každého interiéru. V poslední době je čím dál častější jeho použití coby obkladového materiálu stěn. Použití je téměř univerzální, záleží jen na naší fantazii. Skleněné obklady se stanou kvalitní a velmi atraktivní interiérovou dekorací, která prosvětlí daný prostor a opticky jej zvětší.

 
Jaké radiátory zvolit právě do vašeho interiéru?

Jaké radiátory zvolit právě do vašeho interiéru?

vyšlo 30.9.2013

Zvažujete výměnu stávajícího systému topení? Rozhodli jste se investovat do radiátorů? Potom jsme si právě pro Vás připravili takový malý souhrn, který Vám může s výběrem pomoci.

 
Keramický mramor Gani - dokonalá imitace přírodního mramoru

Keramický mramor Gani - dokonalá imitace přírodního mramoru

vyšlo 6.9.2013

Společnost Los Kachlos, která je výhradním dovozcem španělských obkladů a dlažeb pro Českou a Slovenskou republiku, uvedla na český trh keramický mramor Gani. Tato dokonalá imitace mramoru je od svého přírodního vzoru téměř k nerozeznání. Navíc vyniká výraznou odolností, maximální rozměrovou přesností a tak lze použít jako obklad či dlažbu.

 
Sauny na míru pro soukromé i komerční účely

Sauny na míru pro soukromé i komerční účely

vyšlo 28.8.2013

Není žádným tajemstvím, že saunování se v dnešní době zařadilo mezi časté a účinné formy relaxace a celkové regenerace lidského organismu. Pro jeho účinky si mezi svými uživateli stále a zaslouženě drží velkou oblibu.

 
Nové trendy a designy keramických obkladů a dlažeb

Nové trendy a designy keramických obkladů a dlažeb

vyšlo 27.8.2013

Keramická dlažba a obklad už není doménou pouze koupelen nebo předsíní. Postupně se stěhuje také do dalších místností. Dlažba je pro svoje nesporné výhody u zákazníků velmi oblíbená. Vyrábí se v mnoha barvách, površích, rozměrech. Dlažba je barevně i rozměrově stálá, snadno se udržuje, odolná proti otěru a je výborný vodič tepla. Proto je osvědčenou podlahovou krytinou při pokládce podlahového topení.

 
Automatický kotel na pelety sníží náklady na vytápění až o 50 %

Automatický kotel na pelety sníží náklady na vytápění až o 50 %

vyšlo 9.8.2013

Ani se nenadějeme a začne další dlouhá zima, s níž přijdou starosti týkající se vzrůstajících nákladů na vytápění. Pokud také po každé zimní sezóně s napětím očekáváte vyúčtování za teplo, měli byste vědět, že snížit náklady na vytápění je reálné. Může vám v tom pomoci automatický kotel Hapero na dřevěné pelety.

 
Konvektor je účinné, moderní, úsporné a estetické otopné těleso

Konvektor je účinné, moderní, úsporné a estetické otopné těleso

vyšlo 6.8.2013

Společnost MINIB, a.s. patři k předním výrobcům konvektorů v České republice. V současné době exportuje své výrobky do třiceti zemi Evropy, Asie, Austrálie i Ameriky.

 
Bezdotykové dávkovače mýdla - hygiena především

Bezdotykové dávkovače mýdla - hygiena především

vyšlo 29.7.2013

Jak jistě víte, naše ruce během dne přijdou do kontaktu s miliony bakteriemi. Když si pak jdeme umýt ruce, nejdříve sáhneme rukou na pumpičku dávkovače mýdla a řadu bakterií na něj přeneseme. Každý, komu záleží na maximální hygieně, by si proto měl pořídit bezdotykový dávkovač mýdla, který jakémukoliv přenosu bakterií zamezí.

 
< 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >
Arttec Partner 1

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.