7points - rozšíření balkonu

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Chcete doma topit efektivně? Řešením může být elektrokotel

Chcete doma topit efektivně? Řešením může být elektrokotel

vyšlo 9.3.2015

Pořízení nového kotle není právě nejsnazší, protože nabídka je široká a relevantních parametrů je poměrně hodně. Pokud však uvažujete o nákupu elektrokotle, mohli by vám následující řádky usnadnit rozhodování.

 
Armatury Slovarm – nedílná součást potrubí

Armatury Slovarm – nedílná součást potrubí

vyšlo 6.3.2015

Armatury jsou třeba při instalaci potrubí v soukromých i komerčních objektech. Poptáváte-li aktuálně právě tyto výrobky, na tomto místě bychom Vám chtěli představit slovenskou značku Slovarm.

 
Kotle na tuhá paliva. Jak vybrat ten nejvhodnější?

Kotle na tuhá paliva. Jak vybrat ten nejvhodnější?

vyšlo 5.3.2015

Kotle na tuhá paliva patří k tradičním způsobům topení. Ani dnes jim přitom ještě v žádném případě „neodzvonilo“ a díky několika inovacím se stále jedná o zajímavou volbu při řešení vytápění objektu.

 
Designové vychytávky do malého prostoru - kulatá kuchyň, otočný botník a další

Designové vychytávky do malého prostoru - kulatá kuchyň, otočný botník a další

vyšlo 4.3.2015

I s malým prostorem se dá hodně čarovat. Nevěříte? Existuje řada praktických i kutilských řešení, jak nad několika málo desítkami metrů čtverečních zvítězit. My jsme se dnes zaměřili na ta designová. Určitě nejsou nejlevnější, ale jsou krásné, chytře navržené a hlavně funkční! A máme pro vás i pár praktických rad. Třeba se inspirujete…

 
Venkovní keramická dlažba se hodí na terasy, chodníky i k bazénu

Venkovní keramická dlažba se hodí na terasy, chodníky i k bazénu

vyšlo 3.3.2015

Keramické obklady a dlažby se těší velké oblibě nejen v interiérech, ale také exteriérech. Jsou skvělým funkčním i dekoračním prvkem našeho domu či zahrady. Keramickou dlažbu využijeme v okolí bazénu, na terase, na balkóně či schodišti - její uplatnění je široké. Jenomže jak vybrat tu správnou venkovní keramickou dlažbu pro naše účely? Jaké by měla mít vlastnosti?

 
Úsporné vodovodní baterie ušetří i tisíce korun ročně

Úsporné vodovodní baterie ušetří i tisíce korun ročně

vyšlo 26.2.2015

Pokud zvažujete koupi nových vodovodních baterií, musíte se při jejich výběru zaměřit nejen na kvalitu materiálů, vhodné rozměry a vzhled, ale především také na úsporné funkce, které pomohou uspořit množství peněz v rodinném rozpočtu. Výrobci přicházejí neustále s novými kolekcemi ještě úspornějších baterií a vychytávek, jako je třeba mytí „našlehanou“ vodou.

 
Shoz prádla se snadnou instalací patří do každého domu

Shoz prádla se snadnou instalací patří do každého domu

vyšlo 10.2.2015

Pro většinu z nás je manipulace se špinavým prádlem téměř každodenním chlebem. V malém bytě, kde je prádlový koš hned vedle pračky, to není problém. Ale v rodinném domě je často koš se špinavým prádlem v patře a pračka v přízemí nebo v suterénu. Jednoduchý a pohodlný přesun prádla od koše k pračce nám zajistí shoz prádla SIDEKICK.

 
Zrcadlo do koupelny může ukrývat úložný prostor, světlo i televizi

Zrcadlo do koupelny může ukrývat úložný prostor, světlo i televizi

vyšlo 27.1.2015

Moderní a hlavně funkční koupelnu bez zrcadla si asi těžko dovedeme představit. Ať nás pohled do zrcadla uspokojí či nikoliv, ráno nám prozradí, jak jsme se vyspali, ženám ohlídá dokonalý make-up a mužům dopomůže k hladce oholené tváři. Od zrcadla v koupelně požadujeme, abychom se dobře viděli ze všech stran, ale taky aby esteticky zapadlo do celkového konceptu koupelny.

 
Tipy na bezpečné, ergonomické a úsporné vybavení koupelny

Tipy na bezpečné, ergonomické a úsporné vybavení koupelny

vyšlo 15.1.2015

Pokud jste si právě zrekonstruovali vaši starou koupelnu, nebo se chystáte zabydlet si novou, pravděpodobně začínáte uvažovat nad sanitární keramikou, nábytkem a nejrůznějšími doplňky. Jestliže chcete koupelnu vybavit prakticky a zároveň nápaditě, musíte při výběru vybavení dbát na to, aby bylo ergonomické, bezpečné, úsporné a snadno se udržovalo.

 
5 základních tipů pro rekonstrukci koupelny

5 základních tipů pro rekonstrukci koupelny

vyšlo 2.1.2015

Víte, že je to právě koupelna, která rozhoduje o tom, zda si potenciální kupec koupí (či nikoliv) právě váš byt (pokud jej nabízíte ke koupi)? A je to právě koupelna, která dokáže jeho cenu patřičně zvýšit. Nejenom pokud zvažujete prodej či podnájem nemovitosti, stojí za zvážení vzít to se svou koupelnou z gruntu.

 
Wellness vybavení do malé i velké koupelny

Wellness vybavení do malé i velké koupelny

vyšlo 8.12.2014

Po náročném dni vyžadují naše tělo i mysl důkladnou regeneraci. K tomu nám mohou dopomoci nejrůznější koupelnové wellness doplňky a wellness vybavení, které působením proudů vody, tepla, páry, infračervených paprsků nebo vůně osvěží všechny naše smysly. Wellness koupelna však nemusí být nutně velká a luxusní...

 
Vířivka.cz: Užívejte si příjemnou relaxaci ve vířivce

Vířivka.cz: Užívejte si příjemnou relaxaci ve vířivce

vyšlo 25.11.2014

Vířivky jsou mezi lidmi stále populárnější. Přináší jim relaxaci, které si nechtějí užívat jen v relaxačních centrech. Pořizují si je i domů. Pokud si ji i vy hodláte pořídit, mějte na paměti, že mezi jednotlivými produkty jsou velké rozdíly v kvalitě.

 
Závěsné WC a předstěnový systém usnadní rekonstrukci toalety

Závěsné WC a předstěnový systém usnadní rekonstrukci toalety

vyšlo 21.11.2014

Jestliže jste se pustili do přestavby toalety, tak pravděpodobně kromě výběru obkladů a sanitární keramiky, zvažujete, jestli si pořídit volně stojící či závěsné WC. V případě, že se rozhodnete pro závěsné WC, usnadní vám přestavbu tzv. předstěnový systém. Díky němu můžete toaletu umístit v podstatě kamkoliv, navíc ušetříte peníze a prostor získá moderní vzhled.

 
Newport, obklad věrně imitující štukové omítky

Newport, obklad věrně imitující štukové omítky

vyšlo 12.11.2014

Společnost Los Kachlos, největší český prodejce a dovozce španělských značkových keramických obkladů a dlažeb, přináší novou sérii keramických obkladů, které dokonale imitují štukové omítky. Kalibrované obklady formátu 33x100 cm jsou k dispozici v pěti přírodních odstínech.

 
Sauny od firmy Dyntar nabízí originalitu a vysokou kvalitu

Sauny od firmy Dyntar nabízí originalitu a vysokou kvalitu

vyšlo 3.11.2014

Sauny a doplňky do sauny patří v dnešní době již mezi běžnou součást interiérů a z tohoto důvodu jsou na ně kladeny stále vyšší estetické požadavky. Nejen funkčnost, ale i design rozhoduje u zákazníků, který model sauny zvolí a na jakého výrobce se svým požadavkem mít svou vlastní saunu obrátí. Vzhled saunové kabiny je nutné řešit již od samého počátku realizace. Vaše nová saunová kabina výraznou měrou totiž ovlivní výsledný dojem z daného prostoru.

 
Komfort koupele v luxusní vaně od společnosti Kreiner

Komfort koupele v luxusní vaně od společnosti Kreiner

vyšlo 26.10.2014

Koupelna se postupem let stala nejen místem očisty, ale zároveň i místem relaxace a odpočinku. Stala se z ní důležitá součást bytu či domu a při zařizování jí dnes věnujeme stejnou pozornost jako například kuchyni či ložnici. Abychom se v koupelně cítili dobře, musí být vybavena podle našich aktuálních představ a potřeb, také proto většina z nich prochází po letech významnou změnou.

 
Minib – česká otopná tělesa světové kvality

Minib – česká otopná tělesa světové kvality

vyšlo 16.10.2014

Možná jste ani netušili, že na našem území se nachází ryze česká firma v oblasti vývoje a výroby otopných těles, jejíž produkty svou kvalitou mohou být srovnávány s nejproslulejší konkurencí. I české firmy mohou dosahovat světových kvalit a právě Minib je toho důkazem. Na trhu je od roku 1999 a postupem času si neustále vypracovává stabilnější a uznávanější pozici nejen na našem a evropském trhu, ale i na celosvětovém.

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
Arttec Partner 3

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.