Garland RMR 62 TRD

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Konvektor je účinné, moderní, úsporné a estetické otopné těleso

Konvektor je účinné, moderní, úsporné a estetické otopné těleso

vyšlo 6.8.2013

Společnost MINIB, a.s. patři k předním výrobcům konvektorů v České republice. V současné době exportuje své výrobky do třiceti zemi Evropy, Asie, Austrálie i Ameriky.

 
Bezdotykové dávkovače mýdla - hygiena především

Bezdotykové dávkovače mýdla - hygiena především

vyšlo 29.7.2013

Jak jistě víte, naše ruce během dne přijdou do kontaktu s miliony bakteriemi. Když si pak jdeme umýt ruce, nejdříve sáhneme rukou na pumpičku dávkovače mýdla a řadu bakterií na něj přeneseme. Každý, komu záleží na maximální hygieně, by si proto měl pořídit bezdotykový dávkovač mýdla, který jakémukoliv přenosu bakterií zamezí.

 
Keramická dlažba v interiéru - co je oblíbené a in?

Keramická dlažba v interiéru - co je oblíbené a in?

vyšlo 29.7.2013

S keramickou dlažbou se dnes již nesetkáte jen v koupelnách, ale stále častěji se objevuje i v obytných prostorách a výjimkou není ani aplikace v exteriéru. Na výběr dnes máte z obrovského množství tvarů, barev i stylů. Abyste po čase nesmutnili, že vámi zvolená dlažba již vyšla z módy, zaměřte se proto na stálice, které budou daný prostor zdobit po mnoho let.

 
Zahradní solární sprchy - hit letošního léta

Zahradní solární sprchy - hit letošního léta

vyšlo 25.7.2013

Ideálním a zcela ekologickým způsobem, jak získat teplou užitkovou vodu, aniž bychom museli vynaložit jakékoliv finanční prostředky k jejímu ohřevu, je pořízení solární sprchy. Solární sprchy, které jsou hitem letošního léta, vynikají čistými liniemi a jednoduchým designem. Stanou se tak vhodným estetickým doplňkem do každé zahrady.

 
Filter Floor – keramická terčová dlažba beze spár a pro bezbariérový přístup

Filter Floor – keramická terčová dlažba beze spár a pro bezbariérový přístup

vyšlo 22.7.2013

Terčová pokládka byla dříve doménou betonové dlažby, ale dnes je díky dlažbě Filter Floor možná i s keramickým materiálem. Ten má v porovnání s betonem mnohem vyšší estetickou hodnotu. Výhodou dlažby Filter Floor je navíc snadný způsob instalace a finanční úspora – není zapotřebí žádná drahá stavební chemie, jako jsou lepidla a spárovací hmoty.

 
Jak na spárování obkladů a dlažeb

Jak na spárování obkladů a dlažeb

vyšlo 15.7.2013

Spárování obkladů a dlažeb není úplně jednoduché. Jestliže jste ale domácí kutilové a rádi si věci doma děláte sami, zvládnete určitě i spárování. Pokud tedy máte za sebou obkládání a obklady i dlažba jsou nalepeny, můžete se s klidem pustit i do samotného spárování obkladů a dlažeb.

 
Ekonomický, estetecký a elegantní způsob vytápění konvektory MINIB

Ekonomický, estetecký a elegantní způsob vytápění konvektory MINIB

vyšlo 12.7.2013

Konvektor je otopné těleso, které přináší významnou úspora energie díky nízké potřebě vody, velkou dynamika vytápění, rovnoměrnější rozprostření tepla, případně chladu (u konvektorů které jsou určeny také k dochlazování), úspora místa a má moderní design. Toto těleso se navíc dokáže přizpůsobit zcela individuálním potřebám jednotlivých zákazníků.

 
Koupelnové doplňky nemusí být fádní a nudné

Koupelnové doplňky nemusí být fádní a nudné

vyšlo 9.7.2013

Koupelnové doplňky už nemusí být jen fádní a nudné. Vystoupily ze stínu velkých koupelnových zařizovacích předmětů a zdobí a dolaďují naše koupelny. Díky novým materiálům, barvám, povrchům a tvarům může koupelna získat úplně jiný rozměr. Vystavujte a dávejte je tedy na odiv, určitě si to zaslouží. M.B.KERAMIKA nabízí ve svém eshopu mnoho různých moderních i klasických koupelnových doplňků.

 
Hygienický ohřev vody v domácnosti

Hygienický ohřev vody v domácnosti

vyšlo 6.7.2013

Jednou z nejúspornějších možností, jak mohou domácnosti získat teplou vodu, je lokální ohřev vody v zásobníku. Pokud je však zásobník či bojler nekvalitní, mohou se v něm z důvodu nesprávného používání a nedostatečné údržby vytvářet usazeniny a množit bakterie. Co tedy udělat proto, aby byl ohřev teplé vody bezproblémový a hygienický?

 
Dopřát si relax v sauně už můžete i v malém bytě

Dopřát si relax v sauně už můžete i v malém bytě

vyšlo 26.6.2013

Po náročném dni byste si rádi odpočinuli a zregenerovali všechny své smysly? Řešením pro vás může být sauna. Sauny dnes nabízí spojení relaxace s muzikoterapií a požitkem z barev.

 
Hydromasážní vany a SPA bazény TEiKO

Hydromasážní vany a SPA bazény TEiKO

vyšlo 7.6.2013

I ve vaší koupelně si můžete připadat jako v lázních. Díky hydromasážním vanám a SPA bazénům TEiKO máte možnost si dopřávat vířivou a perlivou koupel, která jak je známo, prospívá lidskému organismu. Zapomeňte na starosti všedních dní a užívejte si relaxační vodoléčebné procedury v domácím prostředí.

 
Lékárnička v domácnosti: Bezpečnost pro vaši rodinu je nejdůležitější

Lékárnička v domácnosti: Bezpečnost pro vaši rodinu je nejdůležitější

vyšlo 5.6.2013

Proč si pořídit domácí lékárničku? Jistě to i vy znáte z vlastní domácnosti. Vaříte, uklízíte, opravujete, máte spoustu práce kolem domácnosti, abyste připravili příjemné prostředí pro bydlení. V takovýchto chvílích se občas stane, že při malé nepozornosti zakopnete, upadnete či se jinak zraníte. Automaticky sáhnete po dezinfekci a náplasti, které naleznete v domácí lékárničce.

 
Úpravny vody Vulcan a vodní filtry Judo

Úpravny vody Vulcan a vodní filtry Judo

vyšlo 3.6.2013

Máte tvrdou vodu a trápí vás problémy s usazováním vodního kamene a rzi? Zdá se vám, že kvalita vaší vody není vyhovující? Nezoufejte, řešení přináší úpravna vody Vulcan a vodní filtry Judo se zpětným proplachem, které poskytují dokonalou ochranu potrubí a odstraní z vody veškeré mechanické nečistoty.

 
Kamna HAAS+SOHN – revoluční řešení pro vaše bydlení

Kamna HAAS+SOHN – revoluční řešení pro vaše bydlení

vyšlo 2.6.2013

Čas dlouhých zimních večerů je sice na míle vzdálen, ale přesto možná již teď přemýšlíte o pořízení nového zdroje vytápění. Zvláště v tomto proměnlivém počasí a výkyvech venkovních teplot je příjemné si přitopit. Společnost HAAS+SOHN Rukov si dovoluje Vám nabídnout, jak spojit příjemné s užitečným.

 
Konvektory MINIB - nejčastější otázky při výběru konvektorů

Konvektory MINIB - nejčastější otázky při výběru konvektorů

vyšlo 29.5.2013

Klasická otopná tělesa jsou v současnosti zatlačována do pozadí a nahrazují je moderní a úsporné konvektory. Tato otopná tělesa jsou téměř neviditelná a nenarušuji estetiku interiéru. Přestože je hlavním účelem konvektorů MINIB vytápění, je možné je využívat i pro dochlazování během horních letních měsíců.

 
Sen o francouzském bazénu

Sen o francouzském bazénu

vyšlo 24.5.2013

Čím dál více lidí přemýšlí o tom, že by nebylo špatné mít na zahradě svůj vlastní bazén. Pokud jste i vy podlehli tomuto lákadlu, čeká vás nejspíš shánění informací, porovnávání, zjišťování a vyptávání se. Během toho všeho možná narazíte na pojmy jako francouzský bazén, nebo bazén s bezpotrubní filtrací.

 
Chcete koupání v bazénu bez komplikací? Nechce si poradit od odborníka.

Chcete koupání v bazénu bez komplikací? Nechce si poradit od odborníka.

vyšlo 24.5.2013

Léto klepe na dveře a i vy se již bezpochyby těšíte na osvěžení ve svém bazénu. Dříve než do něj ale bezhlavě skočíte, pořádně si bazén připravte na nadcházející sezónu. I on potřebuje vhodnou péči, aby vám mohl sloužit co nejlépe.

 
< 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >
Arttec Partner 2

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.