IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Dřevěná podlaha v koupelně aneb není dřevo jako dřevo

Dřevěná podlaha v koupelně aneb není dřevo jako dřevo

vyšlo 29.2.2016

Dřevo je odnepaměti snadno dostupný materiál, který lidé široce využívají po celou dobu své historie. Nikdy nevyjde z módy a nepodléhá trendům. Dřevo má zkrátka obrovský potenciál využití, ale upřímně řečeno, jeho údržba je náročná, obzvlášť ve vlhkém prostředí koupelny.

 
Renovace a modernizace bazénu - ze starého bazénu nový

Renovace a modernizace bazénu - ze starého bazénu nový

vyšlo 22.2.2016

Staré bazény působí nejen neesteticky, ale mohou být i nebezpečné, zejména pro děti, které se mohou o chátrající vnitřek zranit. Ať už se chystáte na drobnou modernizaci či na kompletní renovaci bazénu, povíme Vám, jak na to!

 
Hexagony letí - obklady Arte s plastickým povrchem

Hexagony letí - obklady Arte s plastickým povrchem

vyšlo 27.1.2016

Společnost Los Kachlos, jeden z největších českých prodejců a dovozců značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska, uvádí na český trh novinku v podobě Shabby- Chic keramické mozaiky Arte. Obvyklé kostičky a obdélníčky v ní vystřídaly moderní tvary šestiúhelníků, které mají velmi přesné hrany, díky nimž po seskládání vytváří jednolitou plochu.

 
Inspirace pro netradiční obklady a dlažby – sklo, kov i velkoformátové obrazy

Inspirace pro netradiční obklady a dlažby – sklo, kov i velkoformátové obrazy

vyšlo 21.1.2016

Pokud toužíte po koupelně, ve které převládá elegance a luxus, věřte, že klíčem k ní jsou netradiční obklady a dlažba. Výběr na trhu je naštěstí natolik široký, že uspokojí i ty nejnáročnější. Je libo skleněné obklady, kov nebo rovnou Klimtův obraz jako mozaiku?

 
Topte, ochlazujte a větrejte nízkoenergeticky se systémem S-CONTROL

Topte, ochlazujte a větrejte nízkoenergeticky se systémem S-CONTROL

vyšlo 30.12.2015

Skupina KORADO se zaměřila ještě blíže na nízkoenergetické stavby a přichází na trh s nabídkou produktů, které jsou zařazeny pod značku S-CONTROL. Buďte chytří a pořiďte si tyto výrobky s maximální úsporou při vytápění (radiátory), chlazení (konvektory) a větrání (větrací rekuperační jednotky).

 
Jak správně čistit toaletu?

Jak správně čistit toaletu?

vyšlo 14.12.2015

Čistění záchodové mísy je jedna z činností, kterou asi nikdo z nás neprovádí zrovna s nadšením. Ale čas od času je prostě nutné tuto domácí práci vykonat. S odstraňováním vodního kamene a dalších nečistot nám pomohou nejrůznější přípravky a také WC kartáče, které nejenže jsou výkonné a odolné, ale mohou být také vkusným doplňkem toalety.

 
Fosfo – světélkující mozaiková dlažba pro vaše spa, bazén či sprchu

Fosfo – světélkující mozaiková dlažba pro vaše spa, bazén či sprchu

vyšlo 9.12.2015

Společnost Los Kachlos, jeden z největších českých prodejců a dovozců značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska, uvádí na český trh exkluzivní designovou novinku - sérii mozaik Fosfo s fosforeskujícím efektem, který dokáže doslova prozářit intimní přítmí wellness či spa areálů, ale i soukromých koupelen. Speciální modely mozaiky se nabíjí světlem a ve tmě pak září.

 
Stavba zapuštěného bazénu s izolačním obsypem

Stavba zapuštěného bazénu s izolačním obsypem

vyšlo 7.12.2015

Lehké keramické kamenivo Liapor (známé také jako keramzit) se ve stavebnictví využívá pro mnoho různých aplikací (vyrovnávací zásypy podlah, izolační zásypy pod základovou desku domu atd.). Díky jeho výborným tepelně izolačním vlastnostem, nízké objemové hmotnosti, pevnosti, trvanlivosti a dalším pozitivům, přináší oproti konkurenčním materiálům mnoho výhod. Jeho použití je výhodné také při realizaci obsypu zapuštěných bazénů.

 
Solid surface – kreativní inovace ve světě obkladů

Solid surface – kreativní inovace ve světě obkladů

vyšlo 26.11.2015

Deskový materiál solid surface ocení především vyznavači minimalismu a čistých linií. Vlastnosti solid surface umožňují kreativní přístup v řešení interiéru či exteriéru, což dává architektům a designérům nové možnosti. Tento univerzální materiál zkrátka neklade žádné meze vaší fantazii.

 
Obklady Shapes – hra světel a stínů v moderním designu

Obklady Shapes – hra světel a stínů v moderním designu

vyšlo 23.11.2015

Společnost Los Kachlos, jeden z největších českých prodejců a dovozců značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska, uvádí na český trh novinku - designové keramické obklady Shapes inspirované japonským uměním Origami. Jedná se o plastické 3D obklady, které jsou stále více populární jak v koupelnách a obytných místnostech, tak i v restauracích či barech.

 
Koupelnové předložky – jak vybírat, aby byly funkční a hezké zároveň?

Koupelnové předložky – jak vybírat, aby byly funkční a hezké zároveň?

vyšlo 19.11.2015

Je velmi nepříjemné a zároveň také nebezpečné stoupat po koupeli mokrýma nohama na kluzkou podlahu. Pokud tedy chceme zvýšit komfort a bezpečnost v naší koupelně, určitě by v ní neměla chybět koupelnová předložka. Předložky jsou k dostání v různých materiálech, designech i velikostech, mohou se tak stát také elegantním designovým doplňkem.

 
Největší centrum vířivek, saun a elektrokol v České republice

Největší centrum vířivek, saun a elektrokol v České republice

vyšlo 18.11.2015

Zejména s příchodem chladnějších dnů začínají mnozí z nás navštěvovat sauny a wellness centra, kde se ohřejeme, zrelaxujeme a uděláme také něco pro své zdraví a prevenci před nachlazením a chřipkou. Proč ale dojíždět do vzdálených wellness center, když si můžete saunu a vířivku pořídit domů?

 
Ne každý koupelnový nábytek z lamina patří do koupelny

Ne každý koupelnový nábytek z lamina patří do koupelny

vyšlo 4.10.2015

Je lamino materiálem, který se hodí pro koupelnový nábytek? Ano i ne – záleží, jak moc si dá výrobce záležet. Mnohdy stačí jen použít vhodné lepidlo na hrany laminových desek. Kdo by však chtěl mít jistotu, že jeho nábytek žádná vlhkost neohrozí, měl by se zaměřit na takzvané MDF desky.

 
Vše o vytápění 6. – Kotle na tuhá paliva

Vše o vytápění 6. – Kotle na tuhá paliva

vyšlo 24.9.2015

Zvažujete, jak co nejefektivněji a nejlevněji vytápět váš dům? Zdají se vám ceny energií vysoké a nemáte přílišnou důvěru k moderním způsobům vytápění? Možná proto jste se rozhodli pro klasické vytápění tuhými palivy. Je to dobré řešení? Podle čeho bychom měli vybírat kotel na tuhá paliva a jakých parametrů se držet?

 
Klinkerové materiály na obkladech fasád, v interiéru i jako dlažba na zahradě

Klinkerové materiály na obkladech fasád, v interiéru i jako dlažba na zahradě

vyšlo 10.9.2015

Pro svou nenapodobitelnou barevnost jsou klinkerové pásky používány stále více při obkladech fasád, kde dokážou opticky zcela nahradit lícové cihly. Lze zvolit mezi obkladem moderním nebo i historizujícím. Používají se zejména na zateplovacích systémech a jejich životnost je díky jejich kvalitě nadčasová. Vaše fasáda tím získá jedinečný vzhled.

 
Kdy a proč se pustit do stavby bazénu?

Kdy a proč se pustit do stavby bazénu?

vyšlo 9.9.2015

Horké letní dny skončily, ale čas na výstavbu zapuštěného bazénu je aktuální právě s koncem léta. Pokud tedy chcete být na příští léto včas připraveni, měli byste s úvahami o jeho pořízení začít právě nyní. Bazén představuje „luxus“, který si může dovolit téměř každý. Pořizujeme si ho hlavně kvůli radosti našich ratolestí, ale i pro naše zdraví.

 
Zastřešení bazénu pro delší léto

Zastřešení bazénu pro delší léto

vyšlo 4.9.2015

Tak dlouho jste se těšili na léto v bazénu a teď se vám zdá, že utíká mílovými kroky, dny jsou podivně krátké a za chvíli už opět přijde doba se sluncem schovaným za mraky, úmornými dešti a nepříjemně studeným větrem? Protáhnout si koupání do podzimu nemusí být velký problém. Stačí nechat bazén zastřešit. Výstavba posuvného zastřešení vás při koupání nijak neomezí a získáte dva měsíce navíc na podzim a další dva na jaře.

 
< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
Arttec Partner 2

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.