Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Nová prodejní galerie Los Kachlos HOME překvapí designem i přístupem

Nová prodejní galerie Los Kachlos HOME překvapí designem i přístupem

vyšlo 2.9.2016

Na pražské Vinohradské ulici číslo 41 otevřela společnost Los Kachlos novou exkluzivní prodejní galerii, která pod značkou Los Kachlos HOME nabízí vybrané designové produkty z oblasti bydlení a interiérového designu.

 
Koupelnové doplňky pro stylovou i praktickou koupelnu

Koupelnové doplňky pro stylovou i praktickou koupelnu

vyšlo 23.8.2016

Při rekonstrukci koupelny se často zaměřujeme především na design nové vany či sprchového koutu a pečlivě vybíráme také keramické obklady. Co však dolaďuje celkový vzhled koupelny, jsou koupelnové doplňky, proto bychom jejich výběr neměli podceňovat. Pomocí drobností jako jsou háčky, držáky či poličky dodáme místnosti potřebný šmrnc.

 
Luxfery – skleněné dlaždice do klasických i moderních interiérů

Luxfery – skleněné dlaždice do klasických i moderních interiérů

vyšlo 12.8.2016

Čiré i barevné skleněné dlaždice, tradiční i vysoce moderní provedení, široká nabídka vzorů a druhů. Luxfery byly svého času žádaným stavebním prvkem, pak upadly v nemilost, aby se po letech opět vrátily v množství variací, které berou dech. Pojďte se s námi přesvědčit i vy.

 
Drátěný program – poličky a doplňky nejen do koupelny a kuchyně

Drátěný program – poličky a doplňky nejen do koupelny a kuchyně

vyšlo 6.8.2016

Drátěné doplňky neboli tzv. drátěný program jsou vyrobeny z nerezového nebo ocelového drátu, nejčastěji v pochromované úpravě. Velkou oblibu si získal drátěný program zejména v kuchyni a koupelně v podobě poliček, stojánků, držáků a dalších doplňků.

 
Vytápění: Jaký zdroj zvolit?

Vytápění: Jaký zdroj zvolit?

vyšlo 29.7.2016

Vytápění je jednou z nejvyšších položek domácích výdajů. Proto je rozhodnutí o jeho zdroji jednou z nejdůležitějších, které při rekonstrukci či stavbě domu uděláte. Správně zvolené vytápění vám nejen ušetří peníze, ale také zpříjemní bydlení.

 
Tipy na luxusní koupelny za příjemné ceny

Tipy na luxusní koupelny za příjemné ceny

vyšlo 26.7.2016

Každý chce, aby jeho koupelna byla ta nejhezčí, oslňovala návštěvy a krásná vydržela dlouhá desetiletí. Nabízíme několik typů, se kterými vytvoříte luxusní koupelnu, ale nebude vás stát vaše roční úspory.

 
KYRON – pružná dlažba s možností pokládky bez lepidla

KYRON – pružná dlažba s možností pokládky bez lepidla

vyšlo 14.7.2016

Společnost Los Kachlos, jeden z největších českých prodejců a dovozců značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska, uvádí na český trh sérii exkluzivních dlažeb Kyron. Jedná se o dokonalou imitaci přírodního dřeva, která překvapí jak svým autentickým designem, tak i unikátními technickými vlastnostmi.

 
4 tipy na snížení nákladů na teplo v domácnosti

4 tipy na snížení nákladů na teplo v domácnosti

vyšlo 6.7.2016

Dnes jsme pro Vás připravili přehled 4 tipů na to, jak snížit náklady na teplo v domácnosti o desítky procent. Ušetřit tedy můžete i desítky tisíc korun za topnou sezónu!

 
Inteligentní ohřívače vody ovládané pomocí mobilního telefonu

Inteligentní ohřívače vody ovládané pomocí mobilního telefonu

vyšlo 18.6.2016

Trendem posledních let jsou smart technologie a jejich využití ve všech oblastech bydlení. Pomocí aplikace v chytrém telefonu můžeme ovládat zabezpečení domu, zastínění oken, vytápění i ohřev vody. Co všechno umí poslední generace inteligentních ohřívačů vody?

 
Čištění bazénu bez chlóru? Existuje i bezchlorová dezinfekce

Čištění bazénu bez chlóru? Existuje i bezchlorová dezinfekce

vyšlo 17.6.2016

Abychom udrželi vodu v našem bazénu čistou, často sáhneme po dezinfekci ve formě chlorových tablet či jiných chlorových přípravků. Pro citlivější jedince však může být používání chloru nebezpečné a může být příčinou vzniku řady zdravotních problémů. Mnohem lepší je proto zvolit bezchlorovou dezinfekci a užívat si bezpečného koupání.

 
Jak probíhá realizace koupelny

Jak probíhá realizace koupelny

vyšlo 14.6.2016

Rekonstruovat nebo zcela nově zařizovat koupelnu bývá proces, který má na svém konci chvíle odpočinku v novém a krásnějším prostředí koupelny. Představujeme vám realizaci koupelny i s technickým postupem. Výsledná koupelna je luxusní a dokonalá v každém směru.

 
Novinka – levné vodovodní baterie JB SANITARY se zárukou 5 let

Novinka – levné vodovodní baterie JB SANITARY se zárukou 5 let

vyšlo 8.6.2016

Od vodovodní baterie, ať už kuchyňské dřezové nebo koupelnové, očekáváme především kvalitu. Baterii používáme denně a tak kartuš i těsnění dostávají zabrat. A to poslední, co chceme v noci slyšet, je kapající kohoutek. Jak tomu předejít?

 
Nenápadný luxus, to jsou nové radiátory KORATHERM!

Nenápadný luxus, to jsou nové radiátory KORATHERM!

vyšlo 17.5.2016

Nová designová otopná tělesa řady KORATHERM spojila dva protiklady – krásu a efektivitu. Horizontálně nebo vertikálně orientované radiátory doladí jakoukoliv místnost vašeho domu a dodají jí potřebný šmrnc. Zbrusu nové linie přitáhnou váš pohled jako magnet a vysoký výkon naopak překvapí i ty největší skrblíky. Chcete získat něco praktického a jedinečného? Pořiďte si radiátor řady KORATHERM!

 
Tipy pro projektování koupelny a WC  - každý centimetr je důležitý

Tipy pro projektování koupelny a WC - každý centimetr je důležitý

vyšlo 12.5.2016

Projektování koupelny začíná u zařízení skrytých ve stěnách. Kromě elektroinstalace nebo rozvodů vody a odpadů je důležitý také výběr nádržky pro WC. Aktuální trend závěsných toalet vyžaduje instalaci předstěnových systémů a zatímco při rekonstrukci budete částečně omezeni, v novostavbách lze umístění toalety plánovat předem.

 
Hipster – reliéfní dekory s metalickým nádechem

Hipster – reliéfní dekory s metalickým nádechem

vyšlo 4.5.2016

Společnost Los Kachlos, jeden z největších českých prodejců a dovozců značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska, uvádí na český trh novinku – keramické obklady Hipster, které mají metalický dezén a zahrnují exkluzivní reliéfní dekorační prvky. Kresba na jednotlivých dekorech navozuje dojem jemných tahů štětcem na kamenný podklad. Abstraktní grafické efekty jsou vyvedeny v jemných barvách od světle šedé přes béžovou, modrou, fialkovou, pudinkovou až k sytě mandarinkové.

 
Dokonalá venkovní dlažba vám zpříjemní jaro na terase

Dokonalá venkovní dlažba vám zpříjemní jaro na terase

vyšlo 2.5.2016

Slunce, pohoda, mojito... terasa. Jediné místo v domě, kde můžete na jaře grilovat, v létě odpočívat u bazénu a v zimě stavět sněhuláky. Pojďte se podívat, jaké dlažby nabízíme na terasu.

 
Jaro je tu: jaké trendy přináší pro venkovní keramické dlažby?

Jaro je tu: jaké trendy přináší pro venkovní keramické dlažby?

vyšlo 14.3.2016

Dokonalá imitace dřeva či kamene, hexagonové formáty, speciální protiskluzné modely pro okolí bazénů a pokládka na terče. To jsou letošní hlavní trendy v oblasti venkovní keramické dlažby, která získává čím dál větší oblibu. Co za delikatesy konkrétně výrobci připravili pro nadcházející sezónu?

 
< 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >
Arttec Partner 5

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.