RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Hodí se laminátová podlaha do koupelny?

Hodí se laminátová podlaha do koupelny?

vyšlo 14.8.2012

Oblíbili jste si laminátové podlahy a chtěli byste, aby kromě obytných místností, zdobily také podlahu vaší koupelny? V dnešní době už to není žádný problém a vaše přání si můžete bez obav splnit. Na výběr je totiž řada typů, které jsou výrobci upraveny tak, že splňují podmínky náročného provozu koupelny. Jedinečný design zůstává přitom samozřejmostí.

 
Krbová kamna a jejich správný výběr

Krbová kamna a jejich správný výběr

vyšlo 9.8.2012

Poslouchat praskání dřeva, koukat na plápolající plameny, užívat si hřejivého tepla a úžasné romantické atmosféry – to vše můžete, když si pořídíte kvalitní krbová kamna, která jsou skutečným fenoménem posledních let. Živé plameny nejenže působí velice esteticky, ale navíc dokážou až o polovinu snížit výdaje na vytápění.

 
Mozaika v koupelně může mít různé podoby

Mozaika v koupelně může mít různé podoby

vyšlo 3.8.2012

Hledáte způsob, jak oživit stěny nebo podlahu v koupelně? Vyzkoušejte mozaiku, která je pro svůj stále moderní vzhled skutečným fenoménem mezi obklady. Tento dekorativní prvek se používal již ve starověku a velké oblibě se těší i dnes. Ve vaší koupelně vytvoří jedinečné prostředí a dodá jí netradiční vzhled. Je spojením tradic a moderního designu.

 
Čeká vás investice do nového kotle na tuhá paliva?

Čeká vás investice do nového kotle na tuhá paliva?

vyšlo 2.8.2012

Majitelé starších kotlů na tuhá paliva asi nebudou výskat radostí. Vzhledem k tomu, že došlo ke zpřísnění norem na provoz a složení emisí, budou muset zainventovat do modernějších zařízení. Na dražší kotel s nižšími emisemi si bude muset v nadcházejících deseti letech odložit finance až půl milion českých domácností.

 
Udělejte si doma Hawai

Udělejte si doma Hawai

vyšlo 18.7.2012

Zahrada se využívá nejvíce v létě. Slunce doslova láká na venkovní párty, opalování a zábavu. Jak dlouho ale na výhni vydržíte? Bazény a vířivky vám poskytnou nejen okamžité osvěžení, ale i dlouhodobé sportovní a zábavní využití. Konečně můžete pracovat na své kondici, dovádět s vašimi dětmi a relaxovat po náročném týdnu. Dopřejete si přitom pohodu a luxus v domácím prostředí.

 
Dřevěné umyvadlo zahřeje i koupelnu

Dřevěné umyvadlo zahřeje i koupelnu

vyšlo 17.7.2012

Pořídit si do koupelny dřevěný nábytek není nic neobvyklého, ale dát si do koupelny dřevěné umyvadlo? Ano, v dnešní době se tato možnost nabízí a ocení ji každý milovník přírody i ten, koho zkrátka už nebaví studená koupelnová keramika. Při mytí si tak můžete připadat, že jste se přišli osvěžit do lesní studánky.

 
Smaltované vany rozhodně nejsou OUT

Smaltované vany rozhodně nejsou OUT

vyšlo 12.7.2012

Vana je ústředním prvkem každé koupelny a i přes rostoucí oblibu sprchových koutů, se stále mnoho lidí bez vany zkrátka neobejde. Nabídka druhů a tvarů van je velmi rozmanitá, při výběru je však třeba se zaměřit také na materiál, z něhož je vyrobena. Pokud patříte mezi zastánce tradičních hodnot a klasických materiálů, určitě dáte přednost vaně ze smaltované oceli.

 
Elektronické bidetové sedátko do moderní koupelny prostě patří

Elektronické bidetové sedátko do moderní koupelny prostě patří

vyšlo 11.7.2012

Každý, kdo dbá o svou osobní hygienu, jistě ocení funkci elektronického bidetového sedátka, jehož význam je nesporný. Pomáhá předcházet mnoha onemocněním v intimních oblastech a přináší komfort celé rodině. Spojuje v sobě funkci klasického WC a bidetu a je možné jej vyměnit za klasické záchodové prkénko. Elektronická bidetová sedátka vám přináší firma BRAVEA.

 
Naučte se pokládat dlažbu sami!

Naučte se pokládat dlažbu sami!

vyšlo 2.7.2012

Máte obavy pustit se do pokládky dlažby svépomocí? Mnoho lidí si myslí, že je to složitá práce, na kterou je třeba volat odborníky, ale není tomu tak. Stačí si jen vybrat tu pravou dlažbu, nechat si od odborníků poradit, jak na to, abyste zvolili správný postup, a pak už se můžete směle pustit do toho. Pokládku dlažby zvládne téměř každý šikovný kutil.

 
Desinfekce a čištění vody v bazénu aneb jak udržet bazén čistý

Desinfekce a čištění vody v bazénu aneb jak udržet bazén čistý

vyšlo 28.6.2012

Koupat se ve špinavé vodě nechceme ani v rybníce, natož tak ve vlastním bazénu. Říkáte si, jak je možné, že máte vodu zase zakalenou, když se o ni pečlivě staráte? Možná děláte něco špatně, stačí dodržovat pár základních pravidel a pořídit si ty správné pomocníky, kteří s nečistotami zatočí. Vy už si pak můžete užívat příjemného koupání. Jak tedy na to?

 
Klimatizace do bytu, rodinného domu i kanceláře

Klimatizace do bytu, rodinného domu i kanceláře

vyšlo 27.6.2012

Klimatizace už dnes nejsou žádným luxusem, ale stávají se běžným vybavením domů a bytů. Jejich posláním už není pouze ochlazovat, ale umožňují i další úpravy vzduchu, jako je jeho topení, ionizace, filtrace a čištění vzduchu. Moderní klimatizační jednotky nabízí společnost Tramonta Klima, která se zabývá jejich kompletní dodávkou, montáží i servisem.

 
Stylová dlažba CSB - ALTO jedině od CS-BETON s.r.o.

Stylová dlažba CSB - ALTO jedině od CS-BETON s.r.o.

vyšlo 27.6.2012

Hledáte neobvyklou a přitom stylovou dlažbu? Už nemusíte, CS-BETON s.r.o. má pro vás netradiční dlažbu s názvem CSB - ALTO. Ta vyniká skvělými mechanicko-fyzikální vlastnostmi a zároveň dodá vašemu chodníku či jiné dlážděné ploše vysokou estetickou hodnotu.

 
Myslete na bezpečnost dětí na zahradě

Myslete na bezpečnost dětí na zahradě

vyšlo 22.6.2012

Zahrada je bezpochyby místem, kde děti v letním období tráví nejvíce času a to je samozřejmě jenom dobře. Každý zodpovědný rodič by však měl znát i možná úskalí, která pobyt na zahradě přináší. I při zdánlivě nevinných hrách může dojít k těžkému úrazu, proto je dobré rizika nepodceňovat a pokusit se jim předcházet.

 
Gumové umyvadlo? Proč ne!

Gumové umyvadlo? Proč ne!

vyšlo 14.6.2012

Ne všechny děti se rády koupou, proto je třeba jim pobyt v koupelně něčím zpříjemnit. Možná by pomohlo gumové umyvadlo, které je nejen hravé, ale především také bezpečné. Gumová umyvadla jsou netradičním a nápaditým prvkem, který do vaší koupelny vnese originalitu a zábavu.

 
Přírodní pískovec pro váš dům i zahradu

Přírodní pískovec pro váš dům i zahradu

vyšlo 12.6.2012

Kdo by si nepřál mít ve svém domově kus pravé přírody? Chtěli byste mít originální interiér s přírodním pískovcem nebo zahradu s jedinečným typem pískovcového kamene? Firma Jiří Sršeň – Tekam Vám nabízí přírodní glaukonitický pískovec nazelenalé barvy. V současné době těžíme pískovec s širokou barevnou škálou od modrozelené až po světle zelenou, probarvenou rezavými oxidy železa.

 
Staronový hit – secesní dlažby a obklady

Staronový hit – secesní dlažby a obklady

vyšlo 10.6.2012

Společnost Los Kachlos přichází na český trh s hitem španělských designérů – sérií keramických obkladů a dlažeb 1900. Secesní vzory nikdy nezestárly a o tom, že jsou stále populárnější, svědčí nové a nové série těchto produktů. Přestože secesi jako umělecký směr v dekoraci a užitém umění obdivujeme už celých sto let, nepřestává být ani v současné době moderní.

 
Šetřiví pomocníci do každé koupelny

Šetřiví pomocníci do každé koupelny

vyšlo 9.6.2012

Vodné a stočné je stejně jako elektřina či plyn rok od roku dražší. Přestože spotřeba vody u nás za posledních 20 let klesla o třetinu, potřebuje denně každý Čech průměrně 100 litrů vody. Od prvního ranního použití toalety až k večerní sprše, pokaždé se roztočí vodoměr a tím i vaše peněženka.

 
< 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >
Arttec Partner 5

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.