RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Užijte si lázeňský pobyt ve vlastní koupelně

Užijte si lázeňský pobyt ve vlastní koupelně

vyšlo 21.5.2013

Voda se od nepaměti používá k navození relaxace, stimulaci oběhu krve, odstranění nečistot, uvolnění, úlevě od bolesti a k léčení nemocí. Tělu může voda prospět různými způsoby: jako obklad, postřik, lázeň. Důležitá je přitom její teplota.

 
1900 – nejoblíbenější série španělských obkladů a dlažeb hlásí přírůstky do rodiny

1900 – nejoblíbenější série španělských obkladů a dlažeb hlásí přírůstky do rodiny

vyšlo 20.5.2013

Secese zase hýbe interiérovými trendy. Pod taktovkou společnosti Los Kachlos vzešla z dílen španělských designérů okouzlující kolekce se secesními vzory. Obklady a dlaždice se hodí do koupelen i obytných místností a zaujmou zejména svým rustikálním vzhledem s moderní tváří.

 
Jaké podloží potřebuje zámková dlažba?

Jaké podloží potřebuje zámková dlažba?

vyšlo 3.5.2013

Při rozhodování o vhodnosti zámkové dlažby je třeba zvážit určitá kritéria. Tím nejdůležitějším je plánované provozní zatížení dlažby a také její estetické začlenění. Jaký tedy zvolit postup při přípravě podkladu pro dlažbu a jaké potřebuje zámková dlažba podloží? To nám prozradí odborníci ze společnost DITON.

 
Koupelnový nábytek a doplňky z plastu

Koupelnový nábytek a doplňky z plastu

vyšlo 29.4.2013

Plast je ideálním materiálem vhodným pro umístění do koupelen, protože bez problémů odolává vlhkosti i neustálým změnám teplot. Z plastu může být vyroben nejrůznější koupelnový nábytek, jako jsou skříňky či poličky, ale tento moderní materiál je také hojně využíván i pro rozmanité koupelnové doplňky.

 
Stále více důvodů pro řízené větrání s rekuperací tepla

Stále více důvodů pro řízené větrání s rekuperací tepla

vyšlo 26.4.2013

Větrání otevřeným oknem je u nás zatím „nejsympatičtějším“ způsobem výměny vzduchu v místnostech, neboť si nežádá žádných technických vymožeností. Tento způsob se však příliš neosvědčil v tropických vedrech, a ze zkušenosti také víme, že v zimě vede nedisciplinované větrání systémem „otevřít okno a zapomenout“ ke značným únikům drahého tepla.

 
Topí nebo chladí – chytré radiátory Licon

Topí nebo chladí – chytré radiátory Licon

vyšlo 24.4.2013

Při výstavbě domu či bytu nebo jejich rekonstrukci je výběr vhodného systému vytápění zcela zásadní. Najít takový systém, který nám zajistí dostatečnou tepelnou pohodu, sníží spotřebu energie a navíc je šetrný k životnímu prostředí, nemusí být vždy jednoduché. Takovéto moderní energeticky úsporné vytápění zajišťují právě nízkoteplotní otopné soustavy s účinnými konvektory Licon.

 
Nové trendy v betonové dlažbě - vedou obdelníky a velké formáty

Nové trendy v betonové dlažbě - vedou obdelníky a velké formáty

vyšlo 16.4.2013

Kdo se chce i v oblasti zahradní architektury držet moderních trendů, měl by vsadit na velkoformátovou dlažbu a dlouhé linie. Nechejte se inspirovat novinkami z řady betonové dlažby od tradičního českého výrobce společnosti CS-BETON.

 
Infrazářiče – topení budoucnosti

Infrazářiče – topení budoucnosti

vyšlo 11.4.2013

Výdaje za vytápění jsou jednou z nejvyšších položek ve výdajích všech domácností. Zjistili jsme, jak na vytápění ušetřit nejen výdaje z rodinného rozpočtu, ale jak současně vytápět ekologicky a efektivně! Při správném využití všech předností zářičů můžete ušetřit až 80% energie oproti klasickým druhům vytápění.

 
Jak nakupovat vanu? Umíte si vybrat tu správnou?

Jak nakupovat vanu? Umíte si vybrat tu správnou?

vyšlo 5.4.2013

Vana, ať už má jakoukoliv podobu, je vždy ústředním prvkem každé koupelny. Dnes je na trhu pestrá nabídka nejrůznějších van – malých, velkých, kulatých, hranatých, bílých i barevných. Stačí si jen vybrat takovou vanu, která se nám nejvíce líbí a dodá naší koupelně šmrnc. Která je právě pro vás ta nejlepší?

 
CSB-CLEAN PROTECT - ochrana dlažby bez impregnace

CSB-CLEAN PROTECT - ochrana dlažby bez impregnace

vyšlo 3.4.2013

Firma CS-BETON, přední výrobce betonových prvků v České republice, představila naprosto revoluční typ dlažby, který vyniká speciální ochranou CSB-CLEAN PROTECT. Díky nové technologii výroby není zapotřebí podlahu opatřovat žádnou impregnací ani lakem a přesto je dokonale odolná a její údržba více než snadná.

 
Trendy v koupelnách - podlahová umyvadla

Trendy v koupelnách - podlahová umyvadla

vyšlo 2.4.2013

Rádi vybočujete z řady a chcete mít doma v koupelně opravdu originální kousek? Vsaďte na monolitické podlahové umyvadlo. Výrobci těchto koupelnových solitérů chtějí upoutat nejen jejich vzhledem, ale snaží se nalákat také na atypické materiály. Podlahová umyvadla tak mohou být ze dřeva, tvrzeného plastu, corianu, nerezové či smaltované oceli.

 
Když laminátový bazén, tak od renomovaného výrobce

Když laminátový bazén, tak od renomovaného výrobce

vyšlo 27.3.2013

Zahradní bazén je investice na dlouhá léta a není rozhodně levnou záležitostí. Proto bychom při výběru dodavatele měli vybírat mezi firmami s dostatkem zkušeností a tou nejlepší technologií výroby. Při zvážení pořizovací ceny, kvality, životnosti bazénu, stavební a provozní náročnosti a poskytovaných služeb je laminátový bazén výrobce Balarepo optimální volbou pro rodinu s dětmi i kondiční plavce.

 
Betonová dlažba: moderní a elegantní řešení pro každého

Betonová dlažba: moderní a elegantní řešení pro každého

vyšlo 26.3.2013

Dnešní moderní trendy v oblasti zahradní architektury jasně ukazují na využití inteligentních a ekonomických řešení s vysokou užitnou hodnotou. V současnosti se při plánování zahrad a obecních ploch uplatňují především materiály s různými velikostmi a barevnými odstíny, což nemalou měrou přispívá ke skvělému výslednému efektu elegantní rozmanitosti.

 
Komplexní ochrana dlažby proti jejímu poškození

Komplexní ochrana dlažby proti jejímu poškození

vyšlo 18.3.2013

Tradiční český výrobce CS-Beton, jehož zaměřením je především výroba betonové, velkoplošné a vegetační dlažby, dále pak obrubníků, odvodňovacích systémů, palisád, schodů a dalších doplňků pro zahradu a dům, přichází s naprosto revolučním typem dlažby, jež disponuje speciální ochranou.

 
Sprchové kouty TEiKO - elegance a dokonalá funkčnost

Sprchové kouty TEiKO - elegance a dokonalá funkčnost

vyšlo 12.3.2013

Nejen nároční zákazníci a milovníci moderního stylu budou nadšeni z nových luxusních sprchových koutů TEiKO. Vynikají vizuální čistotou, kladou důraz na osobitý styl a nabízí jedinečný vnitřní prostor. Díky chytrému a přitom velmi jednoduchému řešení sprchových koutů TEiKO si můžete dopřát relaxaci, po které při sprchování toužíte.

 
Vybíráme doplňky pro koupelny

Vybíráme doplňky pro koupelny

vyšlo 6.3.2013

K základnímu zařízení koupelny nepatří pouze velké zařizovací předměty sanitární keramiky jako jsou vana, umyvadlo, toaleta apod., ale pozornost bychom měli věnovat i výběru drobných doplňků. Právě ony drobnosti totiž dotváří charakter a styl koupelny.

 
Ohřev teplé vody může být levnější díky moderním ohřívačům

Ohřev teplé vody může být levnější díky moderním ohřívačům

vyšlo 28.2.2013

Možná i vy, stejně tak jako většina českých domácností, používáte k ohřevu teplé vody starý průtokový ohřívač. Ten nejenže je dnes již velice nehospodárný, ale může být také dosti nebezpečný. Je proto nejvyšší čas investovat do kvalitního a úsporného ohřívače teplé vody, s jehož pomocí můžete ušetřit až čtvrtinu dosavadních nákladů.

 
< 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >
Arttec Partner 1

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.