RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Jak vybírat obklady a dlažbu

Jak vybírat obklady a dlažbu

vyšlo 28.2.2013

Pokud už jste někdy vybírali obklady a dlažby, ať už do koupelny, předsíně či na terasu, nemusíme Vám jistě připomínat, jak obtížné je správně se rozhodnout, aby vybraný produkt splňoval Vaše estetické požadavky i jakostní standardy.

 
Nerezové umyvadlo není dřez ani vlakové umývátko

Nerezové umyvadlo není dřez ani vlakové umývátko

vyšlo 26.2.2013

Nerezová ocel je ušlechtilý materiál, který například v kuchyních má již dlouho své místo, ale koupelny se mu prozatím ovládnout nepodařilo. Přitom nerezové umyvadlo dokáže splnit náročné designové i funkční požadavky. Pokud také chcete, aby bylo umyvadlo ve vaší koupelně prvkem, který zaujme, rozhodně se nerezu nevyhýbejte.

 
Dlažba do koupelny z přírodního kamene

Dlažba do koupelny z přírodního kamene

vyšlo 20.2.2013

Nebylo by hezké, kdybyste ve vaší koupelně vyměnili již okoukané a mnohdy také nemoderní keramické dlažby, které má snad každý, za něco mnohem originálnějšího? Co říkáte na dlažbu z přírodního kamene? Tento materiál je nenáročný na údržbu, skvěle vypadá a nepůsobí vůbec chladně, jak by se na první pohled mohlo zdát.

 
Vaničky a doplňky pro koupání dětí

Vaničky a doplňky pro koupání dětí

vyšlo 8.2.2013

Každé miminko je jiné. Pro některé je koupání radost, pro jiné jen nutné zlo a nesouhlas s touto činností dává vědět širokému okolí. O tom, jak se bude koupání líbit vašemu dítěti, může rozhodnout vhodná příprava – důležité je vybrat správnou vaničku a doplňky, které koupání usnadní a zpříjemní oběma zúčastněným stranám.

 
Tipy pro správný výběr bazénu

Tipy pro správný výběr bazénu

vyšlo 12.1.2013

Bazén je dlouhodobá investice a proto jeho koupi není radno uspěchat. Pořizujeme si jej na mnoho let, proto je třeba dobře zvážit, jaký typ bude pro nás vhodný, kdo jej bude užívat a co od takového bazénu vlastně očekáváme. Jestli má sloužit jen pro plavání, nebo chceme, aby se stal také místem, kde budeme čas od času pořádat nevšední párty pro přátele.

 
Vaše topení.cz - vše pro vytápění, rozvod a ohřev vody, kanalizaci a zařízení koupelen

Vaše topení.cz - vše pro vytápění, rozvod a ohřev vody, kanalizaci a zařízení koupelen

vyšlo 9.1.2013

Specialistou na maloobchodní a velkoobchodní prodej výrobků v oblasti vody, topení a plynu je firma Vaše topení.cz Její další specializací je také prodej sanity a tepelných čerpadel, včetně jejich montáže. Za více než 15 let svého působení získala firma spoustu zákazníků, jejichž spokojenost je kladena vždy na první místo.

 
Fasáda obložená kamenem

Fasáda obložená kamenem

vyšlo 4.1.2013

Kamenné obklady je možné využít jak v interiéru, tak i v exteriéru a jejich trend je v současné době na vzestupu. Velké oblibě se těší zejména fasády obložené kamenem, protože kamenné obklady výrazně zvýší estetickou hodnotu každého domu. Dům je možné do kamene „obléci“ jen částečně, nebo jím obložit celou fasádu. Vždy to bude v souladu s okolní přírodou.

 
Je nejvyšší čas připravit si zásoby dřeva na zimu

Je nejvyšší čas připravit si zásoby dřeva na zimu

vyšlo 24.11.2012

S blížící se zimou je třeba finišovat se sekáním, řezáním a štípáním dřeva, abychom si v dlouhých studených měsících měli čím vyhřát naše obydlí. Jestliže patříte k těm, kdo topí dřevem, pak víte, jaká je to dřina být dokonale připraven. Víte však, jaké dřevo se pro topení nejvíce hodí, na kolik vás vyjde a jak jej dobře uskladnit?

 
Jak vybrat správný kotel? Poradíme vám

Jak vybrat správný kotel? Poradíme vám

vyšlo 23.11.2012

Výběr správného kotle pro rodinný domek, byt či chatu rozhodně není jednoduchá záležitost. Nabídka kotlů na trhu je poměrně široká. Jak tedy při výběru postupovat?

 
Tramonta Klima – tepelná čerpadla

Tramonta Klima – tepelná čerpadla

vyšlo 22.11.2012

Tepelná čerpadla patří k alternativním zdrojům obnovitelné energie. Odnímají teplo z venkovního prostředí a dále jej využívají pro vytápění či ohřev teplé vody. Pořízením tepelného čerpadla výrazně ušetříte na provozu vašeho domu, proto neváhejte a obraťte se na společnost Tramonta Klima, která se zabývá jejich kompletní dodávkou, montáží i servisem.

 
CSB NATURBLOK – stavba za každého počasí

CSB NATURBLOK – stavba za každého počasí

vyšlo 22.11.2012

Máte rádi přírodní materiály a láká vás použití kamene na zahradě, ale vzhledem k jeho vysoké ceně od svých představ upouštíte? Díky revolučnímu systému CSB – NATURBLOK můžete konečně popustit uzdu své fantazii a zrealizovat po čem sníte. Je totiž nesrovnatelně levnější než stavba z přírodního kamene a výsledný efekt je přitom takřka k nerozeznání! Navíc je práce s CSB Naturblok možná za každého počasí, tedy i zimě.

 
Jak vybrat správně radiátor?

Jak vybrat správně radiátor?

vyšlo 21.11.2012

Rekonstruujete byt či stavíte nový rodinný dům? Nebo jen nejste spokojeni se současným stavem svého vytápění a rozhodli jste se pořídit si nové radiátory? Podívejte se na několik tipů, které vám pomohou vybrat ten správný radiátor.

 
Lávové kameny a domácí terapie

Lávové kameny a domácí terapie

vyšlo 16.11.2012

Terapie horkými kameny je úžasná lázeňská procedúra známá na celém světě, při níž se používají jemně ohřáté čedičové nebo černé lávové kameny položené na těle v místech energetických bodů zvaných čakry.

 
Jak vybírat a nakupovat sušičku prádla?

Jak vybírat a nakupovat sušičku prádla?

vyšlo 15.11.2012

Každému, kdo bojuje s nedostatkem místa pro sušení prádla, pomůže tento problém vyřešit sušička prádla. Díky tomuto modernímu spotřebiči ušetříte nejen prostor v interiéru, ale také drahocenný čas a námahu. Už nemusíte čekat na balkoně, až vysvitne sluníčko, pouštět topení, ani vytahovat neskladný sušák – jednoduše zapnete sušičku a ona už udělá vše za vás.

 
Lze designovými radiátory opravdu vytápět?

Lze designovými radiátory opravdu vytápět?

vyšlo 6.11.2012

Možná vás nikdy nenapadlo, koukat se na radiátor, jako na prvek, který by mohl mít nějakou estetickou funkci. Většinou topení vnímáme jako nezbytný kus železa v interiéru. I oblast topné techniky však přináší mnohá překvapení a tak si dnes do kterékoliv místnosti můžete pořídit radiátor opravdu nevšedního tvaru, nebo si na něj nechat natisknout vlastní obraz.

 
Koupelny Oras přinášejí úsporu

Koupelny Oras přinášejí úsporu

vyšlo 5.11.2012

Již od roku 1945 je finská společnost Oras největším průkopníkem mezi výrobci vodovodních baterií a sprchových systémů, který se zaměřuje na komfort, efektivitu a úsporu ve spotřebě vody a energie, bezpečnost a design.

 
Sprchové kouty bez bariér

Sprchové kouty bez bariér

vyšlo 2.11.2012

Současné technické i estetické požadavky na moderní koupelny jsou vysoké. Trendem současných koupelen jsou bezbariérové, luxusní sprchové kouty v úrovni podlahy. V koupelnách nového typu se totiž stále častěji setkáváme se sprchovými kouty, které nemají sprchovou vaničku, a přesto se žádné potopy v koupelně obávat nemusíte.

 
< 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >
Arttec Partner 4

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ PLOTOVKY Z „TRAPLASTU“

Nemáte zatím žádnou zkušenost s plastovými plotovkami z materiálu Traplast™? Chtěli byste si prohlédnout plastovou plotovku ve vybrané barvě? Objednejte si vzorek zdarma.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.