RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Vizualizace koupelny

Vizualizace koupelny

vyšlo 24.10.2012

Chystáte se na rekonstrukci či výstavbu nové koupelny nebo toalety? Nevíte jak vhodně zkombinovat obklady a dlažby? Nechte si vytvořit 3D návrh na míru.

 
Proč je dobré mít sušičku? Ušetří místo, čas a zmírní problémy alergiků

Proč je dobré mít sušičku? Ušetří místo, čas a zmírní problémy alergiků

vyšlo 17.10.2012

Pokud hledáte perfektního pomocníka, který by vám ulehčil starost o domácnost v nadcházejících nevlídných podzimních dnech, pořiďte si sušičku prádla. Venku je chladno, skoro pořád prší a vy už nevíte, kam prádlo pověsit, aby co nejrychleji uschlo? Sušička je elegantním řešením, díky kterému výrazně ušetříte nejen svůj čas, ale i námahu.

 
Výměnou radiátoru je možné ušetřit za vytápění tísíce korun ročně

Výměnou radiátoru je možné ušetřit za vytápění tísíce korun ročně

vyšlo 16.10.2012

Věděli jste, že zastaralá topná zařízení zvyšují náklady na spotřebu energie? Pokud chcete, aby vaše peníze, které za teplo dáváte, byly odteď vynakládány co nejefektivněji, vyměňte vaše staré radiátory za modernější a úspornější. Není to nijak složité, tento úkol s přehledem zvládnou i domácí kutilové. Stačí si nechat poradit, jaké zařízení je právě pro vás vhodné.

 
Jak vybrat venkovní dlažbu?

Jak vybrat venkovní dlažbu?

vyšlo 15.10.2012

Můžete mít sebekrásnější dům, ale pokud nebude krásné a upravené i jeho okolí, výsledný dojem nebude stát za moc. Velmi důležitou součástí domu je venkovní dlažba, která dokáže odolat střídání teplot, dešti, sněhu i slunci. Nevhodně či špatně vybranou dlažbou můžete zkazit celkový vzhled domu, proto je třeba výběru věnovat dostatečnou pozornost.

 
Jak uspořit při ohřevu vody?

Jak uspořit při ohřevu vody?

vyšlo 10.10.2012

Zvýšené požadavky na úspory energie, vyplývající i z připravovaného nařízení Evropské unie, týkajícího se zásobníkových ohřívačů vody, byly pro firmu AEG impulsem k vývoji ohřívače nové generace. Nové ohřívače EWH Universal, dodávané v objemech od 30 do 150 litrů, jsou odpovědí na otázku, jak mají vypadat přístroje pro ohřev vody budoucnosti.

 
Konec vodních radovánek aneb zazimování venkovního bazénu

Konec vodních radovánek aneb zazimování venkovního bazénu

vyšlo 10.10.2012

Těm, kteří mají zahradní bazén, přibude k podzimním radostem a starostem další povinnost. Každý venkovní bazén je třeba správně zazimovat před příchodem prvních mrazíků.

 
Zplynovací kotle Atmos ušetří až 30 % paliva

Zplynovací kotle Atmos ušetří až 30 % paliva

vyšlo 10.10.2012

Firma Vaše Topení zabývající se prodejem výrobků z oblasti vody, topení a plynu má ve své pestré nabídce zboží i zplynovací kotle Atmos na hnědé uhlí a dřevo. Ty oproti klasickým prohořívacím či odhořívacím kotlům přináší úsporu paliva ve výši 20 až 30%. Obsluha kotlů je snadná a také časově nenáročná.

 
Koupelnová předložka GRUND – jedinečný designový šperk Vaší koupelny

Koupelnová předložka GRUND – jedinečný designový šperk Vaší koupelny

vyšlo 3.10.2012

Toužíte-li zařídit svou koupelnu podle nejnovějších trendů a hledáte opravdu originální doplňky či jednoduše nejste spokojeni s klasickou nabídkou na trhu, pak navštivte e-shop firmy GRUND, kde je právě pro Vás připravena neustále se měnící nabídka originálních koupelnových předložek vyráběných v omezeném množství 1-3 kusů.

 
Na co se zaměřit při výběru krbové vložky?

Na co se zaměřit při výběru krbové vložky?

vyšlo 28.9.2012

Topná sezóna už je zase za dveřmi a tak je třeba myslet na to, jak v dobách plískanic zahřejeme naše domovy. Pokud vám spíše než na estetice záleží na kvalitním vytápění a dlouhé životnosti, pořiďte si krbovou vložku. Ta bude i po mnoha letech intenzivního topení bez problémů plnit svou funkci.

 
Zastřešení vířivky aneb relaxace za nepříznivého počasí

Zastřešení vířivky aneb relaxace za nepříznivého počasí

vyšlo 22.9.2012

Na dovolené v cizokrajném zahraničí už není výjimkou, že na střeše hotelu se nachází bazén s vířivkou a zatahovací střechou. Pořídit si však střechu nad vířivkou umístěnou na terase nebo na zahradě vlastního domu už dnes také není žádný problém. Proč nevyužít své vířivé vany celoročně a za každého počasí?

 
VAGNERPLAST - tradiční česká značka koupelnových van a vaniček se vrací na trh

VAGNERPLAST - tradiční česká značka koupelnových van a vaniček se vrací na trh

vyšlo 17.9.2012

Výrobní a obchodní společnost VAGNEPLAST spol. s r.o. je prvním výrobcem akrylátových van v České republice. První česká akrylátová vana zde spatřila světlo světa již v prvních týdnech roku 1993. Nyní se značka vrací na český trh pod vedením svého zakladatele.

 
 Chcete plavat i relaxovat v jednom bazénu? Pořiďte si Swim Spa

Chcete plavat i relaxovat v jednom bazénu? Pořiďte si Swim Spa

vyšlo 11.9.2012

Jste sportovně založení a rádi si dáte pořádně do těla? Zároveň se však rádi necháváte hýčkat a občas i rozmazlovat? V tom případě je pro vás jako stvořený bazén Swim Spa, který je kombinací vířivky a bazénu s výkonným protiproudem. Je ideální pro pravidelné cvičení, plavání či aqua jogging a zároveň láká k báječné relaxaci v teplé vodě.

 
Úsporné vytápění s důrazem na design

Úsporné vytápění s důrazem na design

vyšlo 9.9.2012

Současný vývojový trend v oblasti moderního způsobu vytápění udávají otopná konvektorová tělesa značky Licon. Představují zcela unikátní spojení špičkového technického provedení a moderního designu s akcentem na eleganci, čistotu a preciznost zpracování. Devízou těchto vysoce účinných konvektorů je především jejich značně ekonomický provoz, šetrnost k životnímu prostředí a bezkonkurenční variabilita.

 
Komplexní řešení - zapuštěný zahradní či interiérový bazén

Komplexní řešení - zapuštěný zahradní či interiérový bazén

vyšlo 7.9.2012

Uvažujete o realizaci zabudovaného zahradního či interiérového bazénu? Pokud ano, věnujte pár minut na seznámení se s českým výrobcem laminátových bazénů s 22 letou tradicí. Možná se stane kandidátem na dodávku Vašeho nového bazénu...

 
Topenilevne.cz – kvalitní trubky a kotle s dlouhou životností

Topenilevne.cz – kvalitní trubky a kotle s dlouhou životností

vyšlo 3.9.2012

Pokud stavíte, nebo renovujete byt, dům či nebytové prostory, bezpochyby Vás budou zajímat výrobky týkající se vody, plynu, topení, sanity i kanalizace. Náš internetový obchod Topenilevne.cz pak proto právě Vám nabízí pestrý sortiment zboží, který například představují trubky (CU trubky atd.), elektrokotle, kamna, krby, vodárny, vany nebo toalety. Tím ovšem není naše nabídka vyčerpána ani zdaleka, stačí nás však navštívit. Přispějeme Vám dobrou radou a navíc s námi ušetříte.

 
Odhoďte nudu a dovádějte v bazénu

Odhoďte nudu a dovádějte v bazénu

vyšlo 28.8.2012

Horké letní dny vybízí k relaxaci a zábavě. Ideálním útočištěm pro toto období je bazén, ve kterém se příjemně osvěžíte. Vodní plocha navíc nabízí široké využití. Pokud chcete připravit rodině a přátelům nezapomenutelný zážitek, zapomeňte na plavání a inspirujte se ve vodních radovánkách. Potěšíte tím děti i dospělé, kteří si rádi odpočinou po náročném týdnu a zapomenou na starosti.

 
Relaxujte v létě i na podzim ve vířivce neboli spa

Relaxujte v létě i na podzim ve vířivce neboli spa

vyšlo 23.8.2012

Blahodárných účinků vodní lázně si na svých zahradách už nemusíme užívat pouze v létě, ale díky vířivým bazénům klidně i během podzimních plískanic. Jsou totiž vyrobeny z kvalitních termoizolačních materiálů a tak je možné je využívat v kteroukoliv roční dobu. Mnohé navíc nabízí léčbu pomocí barev nebo aromaterapie. Z široké nabídky spa si vybere každý.

 
< 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >
Arttec Partner 5

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ PLOTOVKY Z „TRAPLASTU“

Nemáte zatím žádnou zkušenost s plastovými plotovkami z materiálu Traplast™? Chtěli byste si prohlédnout plastovou plotovku ve vybrané barvě? Objednejte si vzorek zdarma.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.