Profiterasy

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Na co si dát pozor při výběru nadzemního bazénu?

Na co si dát pozor při výběru nadzemního bazénu?

vyšlo 30.6.2024

Nadzemní bazény jsou oblíbenou alternativou k zapuštěným bazénům zejména pro jejich příznivou cenu a snadnou montáž. Ovšem i mezi nadzemními bazény najdeme rozdíly v použitých materiálech, kvalitě, množství příslušenství i rychlosti montáže.

 
Designový koupelnový nábytek

Designový koupelnový nábytek

vyšlo 26.6.2024

Každý z nás touží po harmonii a pohodě ve svém domově. Koupelnový nábytek vytvořený pod značkou Opera nabízí dokonalou kombinaci funkčnosti a estetického vzhledu. Ať už renovujete celou koupelnu nebo jen hledáte způsob, jak ji osvěžit, nábytek Opera je tu, aby dodal vaší koupelně závěrečnou designovou tečku.

 
Hammam od RONAL Bathrooms - oáza klidu a luxusní relaxace

Hammam od RONAL Bathrooms - oáza klidu a luxusní relaxace

vyšlo 10.5.2024

Hammam, známý také jako turecké lázně, je tisíciletý rituál, který poskytuje hlubokou relaxaci a regeneraci. Tento starověký očistný rituál, obklopený oblakem páry, může být kombinován s chromoterapií a aromaterapií pro intenzivní a uklidňující zážitek. Moderní interpretace hammamu od Glass 1989, člena RONAL Bathrooms, přináší tento luxusní zážitek do vašich hotelů a rodinných domů, kde se může stát klíčovým prvkem vaší nabídky wellness služeb.

 
Posuvná terasa zakryje bazén, vířivku nebo koupací jezírko

Posuvná terasa zakryje bazén, vířivku nebo koupací jezírko

vyšlo 4.5.2024

Pokud dáváte přednost funkčním a přitom designově atraktivním řešením, bude pro vás posuvná pochozí terasa ideálním způsobem zakrytí bazénu, vířivky nebo swim spa. Posuvná terasa je plně pochozí a kromě zakrytí bazénu nabízí i další možnosti využití.

 
Jak správně čistit pračku a zbavit jí zápachu?

Jak správně čistit pračku a zbavit jí zápachu?

vyšlo 24.4.2024

Pokud se vám zdá, že vaše pračka zapáchá a prádlo není tak voňavé a čisté, jak byste očekávali, jen nejvyšší čas pračku správně vyčistit a postup pravidelně opakovat. Na vině jsou většinou plísně a bakterie, které se v pračce při zanedbané údržbě objeví a množí. Jak často pračku čistit a na co nezapomenout?

 
Zastřešení bazénů pochozím krytem

Zastřešení bazénů pochozím krytem

vyšlo 11.3.2024

Jednou z možností zastřešení bazénu je posuvný pochozí kryt, který lze využít jako terasu. Kryty jsou vyrobeny ze dřeva nebo WPC tak, aby ladily s okolím bazénu a terasou. A stejným způsobem lze vyřešit i zastřešení vířivky nebo swim spa.

 
Zásady saunování v domácí infrasauně

Zásady saunování v domácí infrasauně

vyšlo 5.3.2024

Saunování je od nepaměti oblíbeným způsobem relaxace, detoxikace a zlepšení celkové pohody. Zatímco tradiční finské sauny vyžívají k zahřátí těla horký vzduch, infrasauny využívají infračervené záření, které proniká hlouběji do kůže. Díky tomu mají infrasauny řadu výhod a mohou je využívat i děti a lidé se zdravotním omezením. Pokud uvažujete o instalaci infrasauny doma, pojďme se podívat, co vše vám může nabídnout.

 
Jak připevnit koupelnové doplňky bez vrtání?

Jak připevnit koupelnové doplňky bez vrtání?

vyšlo 21.2.2024

Praktické doplňky, jako jsou háčky na ručníky, dávkovače mýdla, košíky na kosmetiku apod., jsou součástí každé koupelny a měly by být ideálně po ruce. Možností, jak připevnit koupelnové doplňky je hned několik. Nejpevnější bude vždy navrtání děr do zdi. Dále je možné doplňky připevnit přísavkami, které ale někdy nedrží a doplňky padají. Poslední možností je doplňky k obkladům přilepit. Jaké lepidlo nebo lepící pásku zvolit?

 
Ergonomie v koupelně – zařizování koupelny má svá pravidla

Ergonomie v koupelně – zařizování koupelny má svá pravidla

vyšlo 30.1.2024

Stoupněte si v koupelně před zrcadlo nebo do jiného místa, kde trávíte nejvíce času, rozpažte a otočte se kolem osy těla. Jde to? Dotýkáte se přitom prsty okolních předmětů? Pokud ano, pak vaše koupelna nesplňuje základní požadavky na ergonomii. Jak tedy udělat z koupelny funkční prostor, kde nebude hrozit, že se uhodíte o roh skříňky nebo narazíte do pračky?

 
Sprchové stěny - proč jsou tak trendy?

Sprchové stěny - proč jsou tak trendy?

vyšlo 16.1.2024

V posledních letech se koupelnový design stal důležitým prvkem při vytváření esteticky příjemného a funkčního prostoru. Mezi klíčové trendy v tomto odvětví patří nejenom výběr moderních obkladů a doplňků, ale také rozhodnutí ohledně sprchových stěn.

 
Jak si zpříjemnit pobyt v sauně? Tipy na doplňky a příslušenství pro domácí saunování

Jak si zpříjemnit pobyt v sauně? Tipy na doplňky a příslušenství pro domácí saunování

vyšlo 8.1.2024

Domácí saunování je stále populárnější variantou relaxace, regenerace i prevence nachlazení. Aby byl tento zážitek co nejpříjemnější, je potřeba se vybavit správnými pomůckami a příslušenstvím. V tomto článku se podíváme na to, jaké doplňky můžete pro domácí saunování využít.

 
Bezdotykové dřezové baterie jsou úsporné a hygienické

Bezdotykové dřezové baterie jsou úsporné a hygienické

vyšlo 4.1.2024

Jedním z úžasných inovativních prvků v kuchyni jsou bezdotykové dřezové baterie, které přinášejí nejen moderní design, ale také praktičnost, hygienu a úsporu vody. S jakými bateriemi se můžete setkat a jak vybírat?

 
Jak vybrat vanovou baterii?

Jak vybrat vanovou baterii?

vyšlo 6.12.2023

Výběr vanové baterie je rozhodujícím prvkem pro funkčnost a estetiku vaší koupelny. Baterie nejenže zajišťuje praktickou stránku, ale také ovlivňuje celkový design prostoru. S řadou dostupných stylů, materiálů a funkcí může být výběr správné baterie poměrně náročným úkolem. V tomto článku prozkoumáme klíčové faktory, které je třeba zvážit při výběru vanové baterie, abyste našli ideální kombinaci pro vaši koupelnu.

 
Výhody teplovodního podlahového topení s možností chlazení

Výhody teplovodního podlahového topení s možností chlazení

vyšlo 28.11.2023

Teplovodní podlahové topení s možností chlazení představuje moderní a efektivní řešení pro vytápění i klimatizaci obytných a komerčních prostor. V kombinaci s tepelným čerpadlem se navíc jedná o ekonomické řešení zajišťující celoroční komfort.

 
Vybavení pro luxusní domácí wellness

Vybavení pro luxusní domácí wellness

vyšlo 26.10.2023

Podzim a zima je obdobím, kdy řada z nás navštěvuje pravidelně sauny nebo wellness centra, jezdí na wellness pobyty nebo navštěvuje termální lázně a bazény. Dobře vybavené wellness centrum si můžete zařídit také doma a relaxovat v soukromí kdykoliv se vám zachce. Saunování je navíc skvělou prevencí před nachlazením a nejrůznějšími virózami.

 
Koupací sudy – skvělý způsob, jak uvolnit svalové i psychické napětí

Koupací sudy – skvělý způsob, jak uvolnit svalové i psychické napětí

vyšlo 6.10.2023

Že má koupel v horké vodě blahodárné účinky na naše tělo i mysl, je věc dostatečně známá a hojně využívaná např. v lázeňství. Jedním z míst, kde si lze horkou lázeň dopřát, je domácí koupací sud, který navíc umožňuje vychutnat si koupel venku, v objetí přírody, s rodinou nebo přáteli, a v jakémkoliv ročním období.

 
Vyčistěte radiátor, bude lépe topit!

Vyčistěte radiátor, bude lépe topit!

vyšlo 3.10.2023

Některá opatření, jak snížit náklady na vytápění, jsou na první pohled jasná, o jiných se tolik nemluví. Vzpomenete si, kdy jste naposledy čistili doma všechny radiátory? Ačkoli právě toto zařízení patří k těm nejběžnějším v domácnosti, na jeho údržbu často zapomínáme. Přitom právě usazený prach a jiné nečistoty brání tomu, aby vám radiátor předvedl svou skutečnou sílu.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Arttec Partner 2

Reklama

Náš tip

DĚTSKÉ ROUSTOUCÍ ŽIDLE A STOLY MAYER

Kvalitní židle a stoly značky MAYER do dětského pokoje pro vaše školáky. Široký výběr rostoucích židlí a rostoucích stolů v různých barevných variantách a s mnoha doplňky. Odolné potahy Aquaclean s jednoduchou údržbou.

 

Vábnička pro likvidaci komárů JATA

Zbavte se komárů účinně a přitom ekologicky - na terase, balkóně i ve stanu nebo karavanu - díky vábničce JATA. 

 

LEVNÉ PLECHOVÉ GARÁŽE A SKLADY

Montované plechové garáže za skvělé ceny - různé rozměry, barvy a způsoby provedení.

 

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.