Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Koupelny, WC

Vyhledávání článků
Chcete si vytvořit ekologičtější návyky? Víme jak na to!

Chcete si vytvořit ekologičtější návyky? Víme jak na to!

vyšlo 30.7.2019

Každý by se měl snažit za svůj život udělat něco prospěšného pro životní prostředí. Vysadit strom, omezit používání plastů, třídit odpad, šetřit s vodou a tak dále. Možností, co můžete pro přírodu a její zlepšení udělat, je celá řada. Pokud vám na přírodě záleží, začněte s jejím zlepšováním u sebe právě teď. Poradíme vám, jak si osvojíte základní ekologické návyky, které naší planetě skutečně pomohou.

 
Solární ohřev vody v bazénu – jak vybrat ten správný typ?

Solární ohřev vody v bazénu – jak vybrat ten správný typ?

vyšlo 16.7.2019

Jen pár otužilců se rádo koupe v bazénu se studenou vodou. Většina lidí a především žen, chce mít bazén teplý, ale také za ohřev nechce dávat obrovské sumy peněz. Jak zajistit, aby se voda ohřála, přes noc nevychladla a to vše za co nejméně? Pomůže nám solární ohřev, ale jaký typ vybrat – solární plachtu, solární pyramidu, nebo panel? A jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých typů?

 
Vinylové dílce v koupelně můžete použít na podlahu i na stěny

Vinylové dílce v koupelně můžete použít na podlahu i na stěny

vyšlo 7.6.2019

Do koupelny většina stavebníků volí keramickou dlažbu, ovšem stále větší oblibě se těší také vinylové podlahy, zejména vinylové dílce. Přinášejí totiž majitelům koupelny řadu výhod a pohodlí spojené se stavbou nebo rekonstrukcí. Vinylové dílce LVT, to je rekonstrukce koupelny bez hluku a nepořádku.

 
Nábytek do moderní koupelny, to je koupelnový nábytek DUERO

Nábytek do moderní koupelny, to je koupelnový nábytek DUERO

vyšlo 4.6.2019

Pokud zařizujete novou koupelnu nebo plánujete její rekonstrukci, tak kromě nových obkladů a sanitární keramiky musíte vybrat také vhodný koupelnový nábytek a sladit jej se stylem a barvou obkladů a dalších zařizovacích předmětů. Do moderní koupelny v přírodních barvách skvěle zapadne nábytek Duero v barvě dub sonoma.

 
Jaký domácí krb si pořídit aneb poradíme vám s výběrem

Jaký domácí krb si pořídit aneb poradíme vám s výběrem

vyšlo 20.5.2019

S ohněm máme spojený pocit pohodlí a vlastně i bezpečí a čím dál víc z nás si do svých domovů pořizujeme různé typy krbů. Zároveň si potrpíme na tradiční i moderní design, který sluší právě našemu domovu. Jaký krb ale zvolit?

 
Jak vybrat vířivku?  A vybrat vířivku nebo bazén?

Jak vybrat vířivku? A vybrat vířivku nebo bazén?

vyšlo 27.4.2019

Sníte o vlastním bazénu nebo o vířivce a nechcete udělat chybu při rozhodování, které byste později litovali? V tomto článku se pokusíme dát na stůl různé úhly pohledu a možná řešení, informace na co si dát pozor a co vás čeká dál.

 
5 tipů na aktuální trendy vytápění

5 tipů na aktuální trendy vytápění

vyšlo 26.4.2019

Ačkoli základní rolí topení je vyhřát interiér, čím dál více se na něj pohlíží i jako na prvek, který významně ovlivní celkový design bytu.

 
Měníte dodavatele energií? Cena není všechno

Měníte dodavatele energií? Cena není všechno

vyšlo 24.4.2019

Náklady za bydlení a energie jsou dlouhodobě nejvýznamnějšími položkami v rodinném rozpočtu. Češi přitom často zapomínají na úplně jednoduché opatření, které jim může ušetřit řádově až tisíce korun ročně. A to je změna dodavatele energií. Jak ale poznat toho pravého?

 
Poradna - atypické řešení sprchového koutu

Poradna - atypické řešení sprchového koutu

vyšlo 23.4.2019

Koupelny v podkrovních místnostech působí velmi romanticky, ale toto dispoziční řešení sebou nese i jistá úskalí v podobě zkoseného stropu nebo celého rohu. Jak vyřešit sprchový kout v podkrovní koupelně se dozvíte v následující poradně.

 
Neviditelná revizní dvířka s unikátním systémem otevírání

Neviditelná revizní dvířka s unikátním systémem otevírání

vyšlo 9.4.2019

Stoupačky, uzávěry vody a plynu, vodoměr a plynoměr, odpadová roura a další součásti technického zařízení jsou součástí téměř všech bytů. Většinou je vstup do těchto prostor v koupelně nebo na WC za revizními dvířky. Jak ale dosáhnout toho, aby byla dvířka nenápadná a nerušila celiství vzhled stěny? Revizní dvířka ZAVRZ jsou v tomto ohledu dotažená k dokonalosti.

 
CADURA - nová řada kvalitních sprchových zástěn

CADURA - nová řada kvalitních sprchových zástěn

vyšlo 8.4.2019

CADURA, nová řada kvalitních sprchových zástěn od společnosti SanSwiss, je dokonalou kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie i kvalitních materiálů. V nabídce křídlové i posuvné dveře!

 
Pohodový relax na terase proměňte v každodenní záležitost

Pohodový relax na terase proměňte v každodenní záležitost

vyšlo 1.4.2019

Terasy bývají čím dál častěji nejvyhledávanějším místem celé zahrady, možná i celého obytného prostoru. Teplých dnů stále přibývá, tak proč si nepostavit kvalitní terasu? V první řadě je důležité plánovat. Vezměte si papír, tužku a naplánujte si, jak velká bude terasa, aby se na ni vešlo sezení pro celou rodinu, zda bude součástí bazén nebo venkovní kuchyně.

 
Nestárnoucí beton v zahradě je odolný, nadčasový a atraktivní

Nestárnoucí beton v zahradě je odolný, nadčasový a atraktivní

vyšlo 28.3.2019

Beton je jedním z nejoblíbenějších materiálů v moderní zahradě. A nemusí být řeč pouze o dlažbě. V zahradě využijete také betonové nášlapy, palisády, zídky, květináče, konstrukční prvky, dekorace a mnohé další. Výhodou betonu je především jeho odolnost, příznivá cena a také vzhled. Moderní betonové prvky dokážou věrně imitovat dřevo i kámen.

 
Kvalitní plastové bazény mají životnost 30 i více let

Kvalitní plastové bazény mají životnost 30 i více let

vyšlo 28.2.2019

Plastové bazény jsou mnohdy považovány za levnější a méně kvalitní alternativu koupání na krátký čas. V mnohých případech je to bohužel pravda. Pokud si ale vyberete bazén z opravdu kvalitního plastu, vyrobený a zabudovaný spolehlivým výrobcem, můžete se z něj bez problémů těšit i 30 let.

 
Se zastřešením prodloužíte koupací sezónu a ještě ušetříte

Se zastřešením prodloužíte koupací sezónu a ještě ušetříte

vyšlo 7.2.2019

Trvalé zastřešení bazénu nepředstavuje jen komfort, ale i praktické řešení, které oceníte od prvních okamžiků po instalaci. Největším benefitem je ale samozřejmě prodloužení koupací sezóny. A jaké jsou další výhody?

 
Shoz prádla vyřeší problém s transportem špinavého prádla

Shoz prádla vyřeší problém s transportem špinavého prádla

vyšlo 4.2.2019

K čemu vlastně slouží shoz prádla? Praní prádla a práce s ním je pro každou vícečlennou rodinu skoro denní rutina. Zvláště u početnější rodiny žijící ve větším domě je to neustálé přenášení prádla z pokojů nebo koupelen k pračce. Problém lze vyřešit s pomocí shozu prádla, jehož instalace je až překvapivě jednoduchá.

 
Na co si dát pozor při výběru kotle?

Na co si dát pozor při výběru kotle?

vyšlo 12.12.2018

Náklady na vytápění a ohřev vody bývají v rodinném rozpočtu těmi nejzásadnějšími. Nad čím se tedy při výběru kotle zamyslet, co mít na paměti a jaké máte vlastně možnosti? Všechny tyto otázky, a ještě mnoho dalších byste si měli položit ještě předtím, než kotel začnete vybírat.

 
< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
Arttec Partner 4

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Sprchové kouty SanSwiss

Český výrobce sprchových koutů s antiplakovou úpravou a vaniček - prvotřídní kvalita, vynikající funkčnost, propracované detaily a moderní design.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.